Nabeschouwing The New Saints - Lincoln Red Imps (2-1) || Europa League 2018/2019

Donderdag 26 juli 2018 - 20:00 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt The New Saints het donderdag 26 juli 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Lincoln Red Imps. De wedstrijd wordt gespeeld in Park Hall Stadium in Oswestry.

Via de The New Saints - Lincoln Red Imps live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing The New Saints - Lincoln Red Imps (2-1)

Het Europa League duel tussen The New Saints en Lincoln Red Imps is onder leiding van scheidsrechter Þorvaldur Arnason geëindigd in een 2-1 overwinning voor The New Saints. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door D. Ebbe, waarmee The New Saints met 1-0 de leiding nam. Lincoln Red Imps kwam in de 31e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van J. Chipolina, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 83e minuut zette B. Hudson zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee The New Saints de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Þorvaldur Arnason, waardoor The New Saints een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE The New Saints - Lincoln Red Imps 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd The New Saints - Lincoln Red Imps teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt The New Saints Doelpunt D. Ebbe met assist van J. Mullan The New Saints 1-0
31' Doelpunt Lincoln Red Imps Doelpunt J. Chipolina met assist van Diego Gámiz Lincoln Red Imps 1-1
40' Wissel The New Saints Wissel G. Draper voor D. Ebbe The New Saints
64' Wissel Lincoln Red Imps Wissel Juanma Ortiz voor Falu Aranda Lincoln Red Imps
65' Wissel Lincoln Red Imps Wissel L. Annesley voor A. Oliver Lincoln Red Imps
75' Gele kaart Lincoln Red Imps Gele kaart voor A. Moreno Lincoln Red Imps
76' Gele kaart Lincoln Red Imps Gele kaart voor J. Chipolina Lincoln Red Imps
83' Doelpunt The New Saints Doelpunt B. Hudson The New Saints 2-1
84' Wissel Lincoln Red Imps Wissel André voor J. Chipolina Lincoln Red Imps
89' Wissel The New Saints Wissel A. Cieślewicz voor D. Redmond The New Saints
Video hoogtepunten en samenvatting The New Saints - Lincoln Red Imps
Opstellingen The New Saints - Lincoln Red Imps
De opstellingen van The New Saints en Lincoln Red Imps zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat The New Saints gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Lincoln Red Imps zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.