Nabeschouwing The New Saints - Ludogorets (0-4) || Europa League 2019/2020

Donderdag 15 augustus 2019 - 19:30 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt The New Saints het donderdag 15 augustus 2019 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Ludogorets. De wedstrijd wordt gespeeld in Racecourse Ground in Wrecsam.

Via de The New Saints - Ludogorets live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing The New Saints - Ludogorets (0-4)

Het Europa League duel tussen The New Saints en Ludogorets is onder leiding van scheidsrechter Kristo Tohver geëindigd in een 0-4 overwinning voor Ludogorets. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 36e minuut door J. Swierczok, waarmee Ludogorets met 0-1 de leiding nam. Ludogorets vergrootte in de 42e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Lukoki op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 77e minuut volgde een derde treffer van Ludogorets, waarmee J. Swierczok zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Ludogorets in de 92e minuut, nadat D. Biton de 0-4 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 0-4 winst voor Ludogorets.

LIVE The New Saints - Ludogorets 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd The New Saints - Ludogorets teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Gele kaart The New Saints Gele kaart voor K. Davies The New Saints
36' Doelpunt Ludogorets Doelpunt J. Swierczok Ludogorets 0-1
42' Doelpunt Ludogorets Doelpunt J. Lukoki met assist van J. Swierczok Ludogorets 0-2
64' Gele kaart Ludogorets Gele kaart voor D. Grigore Ludogorets
67' Gele kaart Ludogorets Gele kaart voor R. Forster Ludogorets
68' Wissel The New Saints Wissel K. Byrne voor D. Ebbe The New Saints
68' Wissel Ludogorets Wissel D. Biton voor J. Goralski Ludogorets
74' Wissel The New Saints Wissel B. Whitehouse voor J. Mullan The New Saints
76' Wissel Ludogorets Wissel M. Tchibota voor J. Lukoki Ludogorets
77' Doelpunt Ludogorets Doelpunt J. Swierczok met assist van Wanderson Ludogorets 0-3
78' Wissel The New Saints Wissel A. Cieslewicz voor R. Brobbel The New Saints
81' Wissel Ludogorets Wissel C. Keseru voor J. Swierczok Ludogorets
92' Doelpunt Ludogorets Doelpunt D. Biton met assist van S. Badji Ludogorets 0-4
Video hoogtepunten en samenvatting The New Saints - Ludogorets
Opstellingen The New Saints - Ludogorets
De opstellingen van The New Saints en Ludogorets zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat The New Saints gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Ludogorets zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.