Nabeschouwing The New Saints - Midtjylland (0-2) || Europa League 2018/2019

Donderdag 9 augustus 2018 - 20:45 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt The New Saints het donderdag 9 augustus 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Midtjylland. De wedstrijd wordt gespeeld in Cardiff City Stadium in Cardiff.

Via de The New Saints - Midtjylland live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing The New Saints - Midtjylland (0-2)

Het Europa League duel tussen The New Saints en Midtjylland is onder leiding van scheidsrechter Peter Kralovic geëindigd in een 0-2 overwinning voor Midtjylland. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door P. Onuachu, waarmee Midtjylland met 0-1 de leiding nam. Midtjylland vergrootte in de 27e minuut de voorsprong nadat het via een goal van P. Onuachu op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 0-2 stand in het voordeel van Midtjylland.

LIVE The New Saints - Midtjylland 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd The New Saints - Midtjylland teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Midtjylland Doelpunt P. Onuachu met assist van J. Poulsen Midtjylland 0-1
27' Doelpunt Midtjylland Doelpunt P. Onuachu met assist van M. Duelund Midtjylland 0-2
57' Gele kaart The New Saints Gele kaart voor A. Edwards The New Saints
61' Wissel Midtjylland Wissel A. Okosun voor M. Hende Midtjylland
61' Wissel The New Saints Wissel J. Andersson voor A. Mabil The New Saints
69' Wissel Midtjylland Wissel A. Cieślewicz voor D. Ebbe Midtjylland
79' Wissel The New Saints Wissel M. George voor P. Onuachu The New Saints
79' Wissel The New Saints Wissel Kurtis Byrne voor T. Holland The New Saints
84' Wissel The New Saints Wissel J. Nembhard voor D. Redmond The New Saints
Video hoogtepunten en samenvatting The New Saints - Midtjylland
Opstellingen The New Saints - Midtjylland
De opstellingen van The New Saints en Midtjylland zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat The New Saints gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Midtjylland zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.