Nabeschouwing Tobol - Samtredia (2-0) || Europa League 2018/2019

Donderdag 19 juli 2018 - 15:00 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Tobol het donderdag 19 juli 2018 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Samtredia.

Via de Tobol - Samtredia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Tobol - Samtredia (2-0)

Het Europa League duel tussen Tobol en Samtredia is onder leiding van scheidsrechter Tihomir Pejin geëindigd in een 2-0 overwinning voor Tobol. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door B. Turysbek, waarmee Tobol met 1-0 de leiding nam. Tobol vergrootte in de 83e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Darabaev op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Tobol.

LIVE Tobol - Samtredia 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Tobol - Samtredia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Tobol Doelpunt B. Turysbek met assist van N. Kvekveskiri Tobol 1-0
39' Gele kaart Samtredia Gele kaart voor V. Bachiashvili Samtredia
63' Wissel Tobol Wissel T. Nuserbayev voor B. Turysbek Tobol
65' Gele kaart Tobol Gele kaart voor M. Bystrov Tobol
67' Wissel Samtredia Wissel M. Olaitan voor O. Mamasakhlisi Samtredia
69' Wissel Tobol Wissel S. Zharynbetov voor M. Bystrov Tobol
71' Wissel Samtredia Wissel Z. Khabeishvili voor T. Makatsaria Samtredia
75' Wissel Tobol Wissel A. Darabaev voor D. Miroshnichenko Tobol
77' Wissel Samtredia Wissel A. Mesiachenko voor G. Akhaladze Samtredia
81' Gele kaart Samtredia Gele kaart voor Z. Khabeishvili Samtredia
83' Doelpunt Tobol Doelpunt A. Darabaev met assist van T. Nuserbayev Tobol 2-0
89' Gele kaart Tobol Gele kaart voor A. Darabaev Tobol
Video hoogtepunten en samenvatting Tobol - Samtredia
Opstellingen Tobol - Samtredia
De opstellingen van Tobol en Samtredia zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Tobol gaat aantreden in een 5-4-1 formatie en Samtredia zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.