Nabeschouwing Torino - Wolverhampton Wanderers (2-3) || Europa League 2019/2020

Donderdag 22 augustus 2019 - 21:00 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt Torino het donderdag 22 augustus 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Wolverhampton Wanderers. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Olimpico Grande Torino in Torino.

Via de Torino - Wolverhampton Wanderers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Torino - Wolverhampton Wanderers (2-3)

Het Europa League duel tussen Torino en Wolverhampton Wanderers is onder leiding van scheidsrechter Artur Manuel Ribeiro Soares Dias geëindigd in een 2-3 overwinning voor Wolverhampton Wanderers. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van Bremer zette Wolverhampton Wanderers op een 0-1 voorsprong in de 43e minuut van de wedstrijd. Wolverhampton Wanderers vergrootte in de 59e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. Jota op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 61e minuut wist Torino de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via L. De Silvestri.

Na 72 minuten werd de voorsprong voor Wolverhampton Wanderers vergroot nadat R. Jimenez de 1-3 wist te scoren. In de 89e minuut werd de stand op 2-3 gezet na een benutte penalty van Torino speler A. Belotti.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Artur Manuel Ribeiro Soares Dias bij een 2-3 eindstand in het voordeel van Wolverhampton Wanderers.

LIVE Torino - Wolverhampton Wanderers 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Torino - Wolverhampton Wanderers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

43' Eigen doelpunt Wolverhampton Wanderers Eigen doelpunt Bremer Wolverhampton Wanderers 0-1
46' Gele kaart Torino Gele kaart voor A. Belotti Torino
48' Gele kaart Torino Gele kaart voor C. Ansaldi Torino
56' Gele kaart Torino Gele kaart voor A. Berenguer Torino
59' Wissel Torino Wissel S. Lukic voor A. Berenguer Torino
59' Doelpunt Wolverhampton Wanderers Doelpunt D. Jota met assist van A. Traore Wolverhampton Wanderers 0-2
61' Doelpunt Torino Doelpunt L. De Silvestri met assist van C. Ansaldi Torino 1-2
64' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel Jonny voor A. Traore Wolverhampton Wanderers
64' Wissel Torino Wissel T. Rincon voor S. Meite Torino
69' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel P. Neto voor D. Jota Wolverhampton Wanderers
71' Wissel Torino Wissel O. Aina voor C. Ansaldi Torino
71' Gele kaart Torino Gele kaart voor D. Baselli Torino
72' Doelpunt Wolverhampton Wanderers Doelpunt R. Jimenez Wolverhampton Wanderers 1-3
72' Gele kaart Torino Gele kaart voor Bremer Torino
76' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel P. Cutrone voor R. Jimenez Wolverhampton Wanderers
79' Gele kaart Wolverhampton Wanderers Gele kaart voor R. Saiss Wolverhampton Wanderers
82' Gele kaart Wolverhampton Wanderers Gele kaart voor J. Vallejo Wolverhampton Wanderers
85' Gele kaart Torino Gele kaart voor T. Rincon Torino
89' Penalty Torino Penalty A. Belotti Torino 2-3
Video hoogtepunten en samenvatting Torino - Wolverhampton Wanderers
Opstellingen Torino - Wolverhampton Wanderers
De opstellingen van Torino en Wolverhampton Wanderers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Torino gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Wolverhampton Wanderers zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.