Nabeschouwing Torpedo Kutaisi - Kukësi (5-2) || Europa League 2018/2019

Donderdag 9 augustus 2018 - 19:00 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Torpedo Kutaisi het donderdag 9 augustus 2018 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Kukësi. De wedstrijd wordt gespeeld in Mikheil Meskhis sakhelobis Stadioni in Tbilisi.

Via de Torpedo Kutaisi - Kukësi live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Torpedo Kutaisi - Kukësi (5-2)

Het Europa League duel tussen Torpedo Kutaisi en Kukësi is onder leiding van scheidsrechter Alan Mario Sant geëindigd in een 5-2 overwinning voor Torpedo Kutaisi. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 4-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Torpedo Kutaisi kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van G. Kukhianidze. Torpedo Kutaisi vergrootte in de 15e minuut de voorsprong nadat het via een goal van G. Kukhianidze op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 22e minuut wist Kukësi de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via H. Harba.

Na 28 minuten werd de voorsprong voor Torpedo Kutaisi vergroot nadat L. Marin de 3-1 wist te scoren. Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 31e minuut nadat G. Kimadze namens Torpedo Kutaisi de bal tussen de palen wist te werken: 4-1. Daarmee was de wedstrijd echter nog niet gespeeld, want er volgde nog een hectische slotfase. In de 86e minuut was het T. Kapanadze van Torpedo Kutaisi wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 5-1 scoorde. Namens Kukësi mocht S. Plaku in de 88e minuut het laatste doelpunt van de wedstrijd maken, die daarmee tekende voor de eindstand: 5-2.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Alan Mario Sant bij een 5-2 eindstand in het voordeel van Torpedo Kutaisi.

LIVE Torpedo Kutaisi - Kukësi 5-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Torpedo Kutaisi - Kukësi teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Torpedo Kutaisi Doelpunt G. Kukhianidze met assist van G. Kimadze Torpedo Kutaisi 1-0
4' Gele kaart Torpedo Kutaisi Gele kaart voor M. Lačný Torpedo Kutaisi
15' Doelpunt Torpedo Kutaisi Doelpunt G. Kukhianidze met assist van G. Kimadze Torpedo Kutaisi 2-0
22' Doelpunt Kukësi Doelpunt H. Harba Kukësi 2-1
23' Gele kaart Torpedo Kutaisi Gele kaart voor G. Kimadze Torpedo Kutaisi
23' Gele kaart Kukësi Gele kaart voor B. Musolli Kukësi
28' Doelpunt Torpedo Kutaisi Doelpunt L. Marin met assist van O. Azatsky Torpedo Kutaisi 3-1
31' Doelpunt Torpedo Kutaisi Doelpunt G. Kimadze Torpedo Kutaisi 4-1
63' Wissel Kukësi Wissel D. Shkodra voor I. Dzaria Kukësi
63' Wissel Kukësi Wissel S. Plaku voor A. Çyrbja Kukësi
67' Wissel Torpedo Kutaisi Wissel T. Kapanadze voor M. Lačný Torpedo Kutaisi
72' Wissel Torpedo Kutaisi Wissel A. Daffé voor G. Dolidze Torpedo Kutaisi
74' Wissel Kukësi Wissel V. Zguro voor William Cordeiro Kukësi
77' Gele kaart Kukësi Gele kaart voor H. Qaqi Kukësi
79' Wissel Torpedo Kutaisi Wissel D. Khurtsilava voor M. Kobakhidze Torpedo Kutaisi
86' Doelpunt Torpedo Kutaisi Doelpunt T. Kapanadze Torpedo Kutaisi 5-1
88' Penalty Kukësi Penalty S. Plaku Kukësi 5-2
Video hoogtepunten en samenvatting Torpedo Kutaisi - Kukësi
Opstellingen Torpedo Kutaisi - Kukësi
De opstellingen van Torpedo Kutaisi en Kukësi zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Torpedo Kutaisi gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Kukësi zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.