Nabeschouwing Torpedo Kutaisi - Ordabasy (0-2) || Europa League 2019/2020

Donderdag 18 juli 2019 - 19:00 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt Torpedo Kutaisi het donderdag 18 juli 2019 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Ordabasy. De wedstrijd wordt gespeeld in Mikheil Meskhis sakhelobis Stadioni in Tbilisi.

Via de Torpedo Kutaisi - Ordabasy live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Torpedo Kutaisi - Ordabasy (0-2)

Het Europa League duel tussen Torpedo Kutaisi en Ordabasy is onder leiding van scheidsrechter Aristotelis Diamantopoulos geëindigd in een 0-2 overwinning voor Ordabasy. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 82e minuut door M. Mehanovic, waarmee Ordabasy met 0-1 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Ordabasy opnieuw te scoren. In de 94e minuut was het Z. Badibanga die de 0-2 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Ordabasy.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Ordabasy.

LIVE Torpedo Kutaisi - Ordabasy 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Torpedo Kutaisi - Ordabasy teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Gele kaart Torpedo Kutaisi Gele kaart voor M. Tsintsadze Torpedo Kutaisi
59' Wissel Torpedo Kutaisi Wissel Z. Tsitskishvili voor G. Dolidze Torpedo Kutaisi
61' Wissel Ordabasy Wissel Z. Badibanga voor A. Shchetkin Ordabasy
61' Wissel Torpedo Kutaisi Wissel T. Chogadze voor T. Kapanadze Torpedo Kutaisi
62' Gele kaart Torpedo Kutaisi Gele kaart voor Z. Tsitskishvili Torpedo Kutaisi
72' Wissel Ordabasy Wissel M. Mehanovic voor K. Kovalchuk Ordabasy
80' Wissel Torpedo Kutaisi Wissel D. Ionanidze voor V. Tabatadze Torpedo Kutaisi
82' Doelpunt Ordabasy Doelpunt M. Mehanovic Ordabasy 0-1
86' Gele kaart Torpedo Kutaisi Gele kaart voor T. Chogadze Torpedo Kutaisi
86' Wissel Ordabasy Wissel S. Shamshi voor J. Paulo Ordabasy
94' Doelpunt Ordabasy Doelpunt Z. Badibanga met assist van M. Mehanovic Ordabasy 0-2
Video hoogtepunten en samenvatting Torpedo Kutaisi - Ordabasy
Opstellingen Torpedo Kutaisi - Ordabasy
De opstellingen van Torpedo Kutaisi en Ordabasy zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Torpedo Kutaisi gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Ordabasy zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.