Nabeschouwing Tre Fiori - Bala Town (3-0) || Europa League 2018/2019

Donderdag 28 juni 2018 - 20:45 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Tre Fiori het donderdag 28 juni 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Bala Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Tullo Morgagni in Forlì.

Via de Tre Fiori - Bala Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Tre Fiori - Bala Town (3-0)

Het Europa League duel tussen Tre Fiori en Bala Town is onder leiding van scheidsrechter Stanislav Todorov geëindigd in een 3-0 overwinning voor Tre Fiori. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van A. Miley zette Tre Fiori op een 1-0 voorsprong in de 7e minuut van de wedstrijd. Tre Fiori vergrootte in de 36e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Vassallo op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 80e minuut moest Tre Fiori verder met een man minder nadat G. Pracucci een rode kaart had gekregen. Het lukte Bala Town in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 3-0 stand in het voordeel van Tre Fiori.

LIVE Tre Fiori - Bala Town 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Tre Fiori - Bala Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Eigen doelpunt Tre Fiori Eigen doelpunt A. Miley Tre Fiori 1-0
36' Doelpunt Tre Fiori Doelpunt M. Vassallo met assist van A. Tamagnini Tre Fiori 2-0
54' Wissel Bala Town Wissel I. Sheridan voor S. Tames Bala Town
58' Gele kaart Tre Fiori Gele kaart voor M. Vassallo Tre Fiori
58' Gele kaart Bala Town Gele kaart voor A. Burns Bala Town
60' Gele kaart Tre Fiori Gele kaart voor D. Gasperoni Tre Fiori
62' Gele kaart Bala Town Gele kaart voor Stuart Jones Sr. Bala Town
62' Gele kaart Tre Fiori Gele kaart voor D. Succi Tre Fiori
62' Gele kaart Bala Town Gele kaart voor C. Venables Bala Town
69' Wissel Bala Town Wissel E. Horwood voor K. Smith Bala Town
76' Wissel Tre Fiori Wissel D. Pasolini voor D. Gasperoni Tre Fiori
79' Wissel Bala Town Wissel M. Hayes voor A. Miley Bala Town
80' Rode kaart Tre Fiori Rode kaart voor G. Pracucci Tre Fiori
84' Wissel Tre Fiori Wissel N. Della Valle voor A. Teodorani Tre Fiori
87' Wissel Tre Fiori Wissel A. Sossio voor M. Vassallo Tre Fiori
Video hoogtepunten en samenvatting Tre Fiori - Bala Town
Opstellingen Tre Fiori - Bala Town

Voorbeschouwing Tre Fiori - Bala Town

Tre Fiori en Bala Town spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Stanislav Todorov en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Tre Fiori en Bala Town elkaar treffen in de Europa League.