Nabeschouwing Tre Penne - Sūduva (0-5) || Europa League 2019/2020

Dinsdag 23 juli 2019 - 20:30 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt Tre Penne het dinsdag 23 juli 2019 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Sūduva. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Olimpico di Serravalle in Serravalle.

Via de Tre Penne - Sūduva live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Tre Penne - Sūduva (0-5)

Het Europa League duel tussen Tre Penne en Sūduva is onder leiding van scheidsrechter Krzysztof Jakubik geëindigd in een 0-5 overwinning voor Sūduva. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door G. Matulevicius, waarmee Sūduva met 0-1 de leiding nam. Sūduva vergrootte in de 20e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Topcagic op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 66e minuut volgde een derde treffer van Sūduva, waarmee A. Svrljuga zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Sūduva geen gas terug, waardoor in de 81e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van J. Tadic. Er volgde ook nog een vijfde en laatste doelpunt voor Sūduva. Deze werd gescoord door T. Ricketts in de 91e minuut die daarmee de eindstand op het scorebord zette.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Krzysztof Jakubik bij een 0-5 eindstand in het voordeel van Sūduva.

LIVE Tre Penne - Sūduva 0-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Tre Penne - Sūduva teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Sūduva Doelpunt G. Matulevicius Sūduva 0-1
20' Doelpunt Sūduva Doelpunt M. Topcagic Sūduva 0-2
30' Gele kaart Sūduva Gele kaart voor A. Svrljuga Sūduva
59' Wissel Tre Penne Wissel M. Sempirni voor L. Ceccaroli Tre Penne
60' Wissel Sūduva Wissel E. Jankauskas voor P. Golubickas Sūduva
66' Doelpunt Sūduva Doelpunt A. Svrljuga met assist van J. Cadjenovic Sūduva 0-3
69' Wissel Tre Penne Wissel A. Gasperoni voor M. Battistini Tre Penne
76' Wissel Sūduva Wissel P. Leimonas voor G. Matulevicius Sūduva
78' Wissel Tre Penne Wissel G. Casolla voor L. Sorrentino Tre Penne
79' Gele kaart Sūduva Gele kaart voor E. Jankauskas Sūduva
81' Doelpunt Sūduva Doelpunt J. Tadic met assist van A. Svrljuga Sūduva 0-4
84' Wissel Sūduva Wissel T. Ricketts voor J. Tadic Sūduva
91' Doelpunt Sūduva Doelpunt T. Ricketts met assist van A. Svrljuga Sūduva 0-5
92' Gele kaart Sūduva Gele kaart voor S. Kerla Sūduva
93' Gele kaart Tre Penne Gele kaart voor C. Genestreti Tre Penne
Video hoogtepunten en samenvatting Tre Penne - Sūduva
Opstellingen Tre Penne - Sūduva
De opstellingen van Tre Penne en Sūduva zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Tre Penne gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Sūduva zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.