Nabeschouwing Trenčín - AEK Larnaca (1-1) || Europa League 2018/2019

Donderdag 23 augustus 2018 - 18:30 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Trenčín het donderdag 23 augustus 2018 om 18:30 uur in eigen huis op tegen AEK Larnaca. De wedstrijd wordt gespeeld in Štadión Pod Dubňom in Žilina.

Via de Trenčín - AEK Larnaca live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Trenčín - AEK Larnaca (1-1)

De Europa League 2018/2019 wedstrijd tussen Trenčín en AEK Larnaca geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 55e minuut door J. Sleegers, waarmee Trenčín met 1-0 de leiding nam. AEK Larnaca kwam na 60 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van Acorán, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Trenčín - AEK Larnaca 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Trenčín - AEK Larnaca teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Gele kaart Trenčín Gele kaart voor A. Mance Trenčín
22' Gele kaart Trenčín Gele kaart voor M. Šulek Trenčín
28' Gele kaart AEK Larnaca Gele kaart voor Truyols AEK Larnaca
55' Doelpunt Trenčín Doelpunt J. Sleegers met assist van H. Čataković Trenčín 1-0
60' Doelpunt AEK Larnaca Doelpunt Acorán met assist van Mikel González AEK Larnaca 1-1
66' Wissel AEK Larnaca Wissel J. Assoubre voor Tete AEK Larnaca
78' Wissel AEK Larnaca Wissel Nacho Cases voor Jorge AEK Larnaca
80' Wissel Trenčín Wissel O. Bukari voor J. Sleegers Trenčín
81' Gele kaart Trenčín Gele kaart voor L. Skovajsa Trenčín
81' Gele kaart Trenčín Gele kaart voor A. Zubairu Trenčín
83' Wissel AEK Larnaca Wissel F. Taulemesse voor A. Giannou AEK Larnaca
84' Wissel Trenčín Wissel D. Ubbink voor A. Zubairu Trenčín
86' Wissel Trenčín Wissel E. Mašović voor M. Šulek Trenčín
Video hoogtepunten en samenvatting Trenčín - AEK Larnaca
Opstellingen Trenčín - AEK Larnaca
De opstellingen van Trenčín en AEK Larnaca zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Trenčín gaat aantreden in een 4-1-2-3 formatie en AEK Larnaca zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.