Nabeschouwing Trenčín - Budućnost (1-1) || Europa League 2018/2019

Donderdag 19 juli 2018 - 20:30 uur



In de Europa League 2018/2019 neemt Trenčín het donderdag 19 juli 2018 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Budućnost. De wedstrijd wordt gespeeld in Futbalový štadión Spartak Myjava in Myjava.

Via de Trenčín - Budućnost live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Trenčín - Budućnost (1-1)

De Europa League 2018/2019 wedstrijd tussen Trenčín en Budućnost geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 70e minuut door A. Mance, waarmee Trenčín met 1-0 de leiding nam. Budućnost kreeg via I. Ivanović in de 84e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat arbiter Sergey Lapochkin de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte M. Perović namens Budućnost in de 90e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Trenčín - Budućnost
Goals
1
1
Balbezit
64%
36%
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
10
7
Schoten op doel
5
3
Aanvallen
148
108
Gevaarlijke aanvallen
58
45
Corners
4
3
Wissels
1
3
LIVE Trenčín - Budućnost 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Trenčín - Budućnost teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
8' Gele kaart Budućnost Gele kaart voor S. Milic Budućnost
14' Gele kaart Trenčín Gele kaart voor J. Lawrence Trenčín
66' Gele kaart Trenčín Gele kaart voor M. Šulek Trenčín
67' Gele kaart Budućnost Gele kaart voor B. Boričić Budućnost
70' Doelpunt Trenčín Doelpunt A. Mance met assist van J. Sleegers Trenčín 1-0
74' Wissel Budućnost Wissel B. Sekulić voor B. Boričić Budućnost
77' Wissel Budućnost Wissel D. Bakić voor I. Tučević Budućnost
84' Penalty gemist Budućnost Penalty gemist I. Ivanović Budućnost
89' Wissel Budućnost Wissel M. Perović voor I. Ivanović Budućnost
90' Doelpunt Budućnost Doelpunt M. Perović met assist van D. Correia Budućnost 1-1
92' Wissel Trenčín Wissel E. Umeh voor A. Mance Trenčín
Video hoogtepunten en samenvatting Trenčín - Budućnost
Opstellingen Trenčín - Budućnost
De opstellingen van Trenčín en Budućnost zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Trenčín gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Budućnost zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-3-3
Wissels Trenčín
# Speler Pos.
99 Alexander Morgos K
2 Lukáš Skovajsa V
22 Adrián Slávik V
16 Jakub Kadák M
20 Imran Oulad Omar M
18 Philippe van Arnhem M
14 Emeka Umeh A
Formatie 4-2-3-1
Wissels Budućnost
# Speler Pos.
1 Miloš Dragojević K
15 Slavko Damjanović V
12 M
29 Vasilije Terzić M
17 Dušan Bakić M
23 Balša Sekulić A
9 Mihailo Perović A
Voorbeschouwing Trenčín - Budućnost

Trenčín en Budućnost spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sergey Lapochkin en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Trenčín en Budućnost in de Europa League vond plaats op 12 juli 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Trenčín. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Trenčín favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Budućnost slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Trenčín 1
Winst Budućnost 0
Gelijkspel 0
Totaal 1

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Trenčín - Budućnost Opstelling Trenčín Opstelling Budućnost Live Trenčín - Budućnost Live Trenčín - Budućnost kijken Trenčín - Budućnost kijken Live Trenčín - Budućnost stream Trenčín - Budućnost Fox Sports Nabeschouwing Trenčín - Budućnost Uitslag Trenčín - Budućnost Statistieken Trenčín - Budućnost Europa League 2018/2019 Trenčín - Budućnost wedden Trenčín - Budućnost gokken Trenčín - Budućnost Unibet