Nabeschouwing Universitatea Craiova - Sebail (3-2) || Europa League 2019/2020

Donderdag 18 juli 2019 - 18:00 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt Universitatea Craiova het donderdag 18 juli 2019 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Sebail. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Central Recea in Recea.

Via de Universitatea Craiova - Sebail live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Universitatea Craiova - Sebail (3-2)

Het Europa League duel tussen Universitatea Craiova en Sebail is onder leiding van scheidsrechter Helgi Mikael Jónasson geëindigd in een 3-2 overwinning voor Universitatea Craiova. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 28e minuut door A. Cicaldau, waarmee Universitatea Craiova met 1-0 de leiding nam. Universitatea Craiova vergrootte in de 54e minuut de voorsprong nadat het via een goal van B. Vatajelu op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 67e minuut wist Sebail de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via A. Ramazanov.

Na 69 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat D. Duventru de 2-2 maakte voor Sebail. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Universitatea Craiova dat in de 90e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat C. Fortes de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Helgi Mikael Jónasson bij een 3-2 eindstand in het voordeel van Universitatea Craiova.

LIVE Universitatea Craiova - Sebail 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Universitatea Craiova - Sebail teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Doelpunt Universitatea Craiova Doelpunt A. Cicaldau met assist van C. Barbut Universitatea Craiova 1-0
54' Doelpunt Universitatea Craiova Doelpunt B. Vatajelu met assist van A. Cicaldau Universitatea Craiova 2-0
57' Wissel Universitatea Craiova Wissel A. Ivanov voor A. Cicaldau Universitatea Craiova
58' Wissel Sebail Wissel D. Duventru voor M. Abassov Sebail
58' Wissel Sebail Wissel F. Muradbayli voor B. Hamdi Sebail
67' Doelpunt Sebail Doelpunt A. Ramazanov met assist van F. Muradbayli Sebail 2-1
69' Doelpunt Sebail Doelpunt D. Duventru met assist van A. Ramazanov Sebail 2-2
70' Wissel Universitatea Craiova Wissel V. Constantin voor K. Qaka Universitatea Craiova
76' Wissel Universitatea Craiova Wissel F. Gardos voor R. Kelic Universitatea Craiova
79' Gele kaart Sebail Gele kaart voor E. Yunuszade Sebail
85' Gele kaart Sebail Gele kaart voor A. Ramazanov Sebail
86' Wissel Sebail Wissel E. Yagublu voor U. Abbasov Sebail
90' Doelpunt Universitatea Craiova Doelpunt C. Fortes met assist van C. Barbut Universitatea Craiova 3-2
Video hoogtepunten en samenvatting Universitatea Craiova - Sebail
Opstellingen Universitatea Craiova - Sebail
De opstellingen van Universitatea Craiova en Sebail zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Universitatea Craiova gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Sebail zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Universitatea Craiova - Sebail

Universitatea Craiova en Sebail spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Helgi Mikael Jónasson en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Universitatea Craiova en Sebail in de Europa League vond plaats op 11 juli 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Universitatea Craiova. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Universitatea Craiova favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Sebail slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.