Nabeschouwing Ventspils - Gzira United (4-0) || Europa League 2019/2020

Donderdag 25 juli 2019 - 16:45 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt Ventspils het donderdag 25 juli 2019 om 16:45 uur in eigen huis op tegen Gzira United. De wedstrijd wordt gespeeld in Olimpiskā centra Ventspils Stadionā in Ventspils.

Via de Ventspils - Gzira United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ventspils - Gzira United (4-0)

Het Europa League duel tussen Ventspils en Gzira United is onder leiding van scheidsrechter Dimitar Meckarovski geëindigd in een 4-0 overwinning voor Ventspils. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 41e minuut door K. Svarups, waarmee Ventspils met 1-0 de leiding nam. Ventspils vergrootte in de 50e minuut de voorsprong nadat het via een goal van H. Monteiro op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 83e minuut volgde een derde treffer van Ventspils, waarmee I. Stuglis zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Ventspils in de 87e minuut, nadat T. Aiyegun de 4-0 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Ventspils.

LIVE Ventspils - Gzira United 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ventspils - Gzira United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Gele kaart Gzira United Gele kaart voor J. Corbolan Gzira United
31' Gele kaart Ventspils Gele kaart voor G. Mtchedlishvili Ventspils
35' Gele kaart Gzira United Gele kaart voor Jefferson Gzira United
41' Doelpunt Ventspils Doelpunt K. Svarups met assist van T. Aiyegun Ventspils 1-0
50' Doelpunt Ventspils Doelpunt H. Monteiro met assist van K. Svarups Ventspils 2-0
64' Gele kaart Gzira United Gele kaart voor R. Soares Gzira United
70' Gele kaart Gzira United Gele kaart voor Fernando Barbosa Gzira United
73' Wissel Ventspils Wissel P. Osipov voor K. Svarups Ventspils
79' Wissel Ventspils Wissel I. Stuglis voor J. Kazacoks Ventspils
80' Wissel Gzira United Wissel E. Sakyi voor Z. Scerri Gzira United
83' Doelpunt Ventspils Doelpunt I. Stuglis met assist van L. Villela Ventspils 3-0
86' Gele kaart Gzira United Gele kaart voor N. Muscat Gzira United
87' Doelpunt Ventspils Doelpunt T. Aiyegun met assist van M. Sergiychuk Ventspils 4-0
88' Gele kaart Ventspils Gele kaart voor T. Aiyegun Ventspils
89' Wissel Ventspils Wissel B. Aliev voor M. Sergiychuk Ventspils
Video hoogtepunten en samenvatting Ventspils - Gzira United
Opstellingen Ventspils - Gzira United
De opstellingen van Ventspils en Gzira United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ventspils gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Gzira United zal beginnen in een 4-3-2-1 opstelling.