Nabeschouwing Viitorul - Gent (2-1) || Europa League

Donderdag 1 augustus 2019 - 17:00 uur

In de Europa League neemt Viitorul het donderdag 1 augustus 2019 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Gent. De wedstrijd wordt gespeeld in Baza Sportivă Campo Verde in Ghimbav.

Via de Viitorul - Gent live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Viitorul - Gent (2-1)

Het Europa League duel tussen Viitorul en Gent is onder leiding van scheidsrechter José Luis Munuera Montero geëindigd in een 2-1 overwinning voor Viitorul. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Viitorul - Gent
Goals
2
1
LIVE Viitorul - Gent 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Viitorul - Gent teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Opstellingen Viitorul - Gent
De opstellingen van Viitorul en Gent zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Viitorul gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Gent zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Formatie 4-4-2
Coach Jess Thorup
Voorbeschouwing Viitorul - Gent

Viitorul en Gent spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter José Luis Munuera Montero en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Viitorul en Gent elkaar treffen in de Europa League.

Resultaat Aantal
Winst Viitorul 0
Winst Gent 0
Gelijkspel 0
Totaal

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Viitorul - Gent Opstelling Viitorul Opstelling Gent Live Viitorul - Gent Live Viitorul - Gent kijken Viitorul - Gent kijken Live Viitorul - Gent stream Viitorul - Gent Fox Sports Nabeschouwing Viitorul - Gent Uitslag Viitorul - Gent Statistieken Viitorul - Gent Europa League 2019/2020 Viitorul - Gent wedden Viitorul - Gent gokken Viitorul - Gent Unibet