Nabeschouwing Wolfsburg - Saint-Étienne (1-0) || Europa League 2019/2020

Donderdag 12 december 2019 - 21:00 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt Wolfsburg het donderdag 12 december 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Saint-Étienne. De wedstrijd wordt gespeeld in Volkswagen Arena in Wolfsburg.

Via de Wolfsburg - Saint-Étienne live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wolfsburg - Saint-Étienne (1-0)

Het Europa League duel tussen Wolfsburg en Saint-Étienne is onder leiding van scheidsrechter Paul Tierney geëindigd in een 1-0 overwinning voor Wolfsburg. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 52e minuut door P. Otavio, waarmee VfL Wolfsburg met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Wolfsburg uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

Wedstrijdstatistieken Wolfsburg - Saint-Étienne
1
0
LIVE Wolfsburg - Saint-Étienne 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wolfsburg - Saint-Étienne teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Gele kaart Saint-Étienne Gele kaart voor R. Beric Saint-Étienne
24' Gele kaart VfL Wolfsburg Gele kaart voor K. Mbabu VfL Wolfsburg
46' Wissel Saint-Étienne Wissel F. Honorat voor J. Aholou Saint-Étienne
52' Doelpunt VfL Wolfsburg Doelpunt P. Otavio met assist van J. Brekalo VfL Wolfsburg 1-0
55' Wissel Saint-Étienne Wissel B. Benkhedim voor R. Hamouma Saint-Étienne
64' Wissel VfL Wolfsburg Wissel L. Nmecha voor D. Ginczek VfL Wolfsburg
64' Wissel VfL Wolfsburg Wissel Y. Malli voor X. Schlager VfL Wolfsburg
77' Wissel Saint-Étienne Wissel S. Gabriel voor A. Diousse Saint-Étienne
78' Gele kaart Saint-Étienne Gele kaart voor T. Kolodziejczak Saint-Étienne
79' Wissel VfL Wolfsburg Wissel J. Roussillon voor P. Otavio VfL Wolfsburg
94' Gele kaart VfL Wolfsburg Gele kaart voor R. Steffen VfL Wolfsburg
Video hoogtepunten en samenvatting Wolfsburg - Saint-Étienne
Opstellingen Wolfsburg - Saint-Étienne

Voorbeschouwing Wolfsburg - Saint-Étienne

Wolfsburg en Saint-Étienne spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Paul Tierney en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Wolfsburg en Saint-Étienne in de Europa League vond plaats op 3 oktober 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Winst Wolfsburg 0
Winst Saint-Étienne 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Wolfsburg op een 2e positie staat, terwijl we Saint-Étienne terugvinden op de 3e plaats.