Nabeschouwing Wolverhampton Wanderers - Torino (2-1) || Europa League 2019/2020

Donderdag 29 augustus 2019 - 20:45 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt Wolverhampton Wanderers het donderdag 29 augustus 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Torino. De wedstrijd wordt gespeeld in Molineux Stadium in Wolverhampton.

Via de Wolverhampton Wanderers - Torino live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wolverhampton Wanderers - Torino (2-1)

Het Europa League duel tussen Wolverhampton Wanderers en Torino is onder leiding van scheidsrechter Jesús Gil Manzano geëindigd in een 2-1 overwinning voor Wolverhampton Wanderers. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 30e minuut door R. Jimenez, waarmee Wolverhampton Wanderers met 1-0 de leiding nam. Torino kwam in de 58e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. Belotti, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 59e minuut zette L. Dendoncker zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Wolverhampton Wanderers de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Jesús Gil Manzano, waardoor Wolverhampton Wanderers een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Wolverhampton Wanderers - Torino 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wolverhampton Wanderers - Torino teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

30' Doelpunt Wolverhampton Wanderers Doelpunt R. Jimenez met assist van A. Traore Wolverhampton Wanderers 1-0
34' Gele kaart Torino Gele kaart voor D. Baselli Torino
45' Gele kaart Wolverhampton Wanderers Gele kaart voor Jonny Wolverhampton Wanderers
49' Gele kaart Torino Gele kaart voor S. Lukic Torino
58' Doelpunt Torino Doelpunt A. Belotti met assist van D. Baselli Torino 1-1
59' Doelpunt Wolverhampton Wanderers Doelpunt L. Dendoncker Wolverhampton Wanderers 2-1
63' Gele kaart Torino Gele kaart voor Bremer Torino
70' Wissel Torino Wissel A. Berenguer voor O. Aina Torino
72' Wissel Torino Wissel S. Meite voor T. Rincon Torino
81' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel P. Cutrone voor D. Jota Wolverhampton Wanderers
82' Wissel Torino Wissel V. Millico voor S. Zaza Torino
90' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel R. Neves voor J. Moutinho Wolverhampton Wanderers
92' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel P. Neto voor R. Jimenez Wolverhampton Wanderers
Video hoogtepunten en samenvatting Wolverhampton Wanderers - Torino
Opstellingen Wolverhampton Wanderers - Torino
De opstellingen van Wolverhampton Wanderers en Torino zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wolverhampton Wanderers gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Torino zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Coach Nuno Herlander Simões Espírito Santo
Voorbeschouwing Wolverhampton Wanderers - Torino

Wolverhampton Wanderers en Torino spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jesús Gil Manzano en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Wolverhampton Wanderers en Torino in de Europa League vond plaats op 22 augustus 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Wolverhampton Wanderers. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Wolverhampton Wanderers favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Torino slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.