Nabeschouwing Zeljeznicar - Apollon (1-2) || Europa League 2018/2019

Donderdag 26 juli 2018 - 20:30 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Zeljeznicar het donderdag 26 juli 2018 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Apollon. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Grbavica in Sarajevo.

Via de Zeljeznicar - Apollon live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Zeljeznicar - Apollon (1-2)

Het Europa League duel tussen Zeljeznicar en Apollon is onder leiding van scheidsrechter Alexander Harkam geëindigd in een 1-2 overwinning voor Apollon. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van J. Bogičević zette Apollon op een 0-1 voorsprong in de 23e minuut van de wedstrijd. Apollon vergrootte in de 79e minuut de voorsprong nadat het via een goal van E. Sachetti op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 90e minuut wist Zeljeznicar de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via S. Krpić. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Zeljeznicar kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Alexander Harkam, waardoor Apollon een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Zeljeznicar - Apollon 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Zeljeznicar - Apollon teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Eigen doelpunt Apollon Eigen doelpunt J. Bogičević João Pedro Apollon 0-1
46' Wissel Zeljeznicar Wissel A. Zec voor D. Zajmović Zeljeznicar
46' Wissel Apollon Wissel G. Vasiliou voor R. Soumah Apollon
68' Wissel Apollon Wissel F. Pereyra voor S. Marković Apollon
70' Wissel Zeljeznicar Wissel J. Blagojević voor S. Vranješ Zeljeznicar
79' Doelpunt Apollon Doelpunt E. Sachetti Apollon 0-2
84' Wissel Apollon Wissel A. Schembri voor F. Papoulis Apollon
84' Wissel Zeljeznicar Wissel M. Veselinović voor F. Arežina Zeljeznicar
90' Doelpunt Zeljeznicar Doelpunt S. Krpić met assist van I. Ćurjurić Zeljeznicar 1-2
Video hoogtepunten en samenvatting Zeljeznicar - Apollon
Opstellingen Zeljeznicar - Apollon
De opstellingen van Zeljeznicar en Apollon zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Zeljeznicar gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Apollon zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.