Nabeschouwing Zrinjski - FC Utrecht (2-1) (na verlenging) || Europa League 2019/2020

Donderdag 1 augustus 2019 - 19:00 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt Zrinjski het donderdag 1 augustus 2019 om 19:00 uur in eigen huis op tegen FC Utrecht. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Galgenwaard in Utrecht.

Via de Zrinjski - FC Utrecht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Zrinjski - FC Utrecht (2-1) (na verlenging)

Het Europa League duel tussen Zrinjski en FC Utrecht is onder leiding van scheidsrechter Antti Munukka geëindigd in een 2-1 overwinning voor Zrinjski. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 2-1 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Zrinjski dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 46e minuut door S. Gustafson, waarmee FC Utrecht met 0-1 de leiding nam. Zrinjski kwam in de 65e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van I. Hadzic, die daarmee de stand op 1-1 zette. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 2-1 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. Hierna was de extra tijd ten einde. In de 111e minuut zette I. Lendric zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Zrinjski de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Aan het einde van de verlenging floot scheidsrechter Antti Munukka af en was het Zrinjski die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 2-1 overwinning.

LIVE Zrinjski - FC Utrecht 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Zrinjski - FC Utrecht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

44' Gele kaart Zrinjski Gele kaart voor S. Jakovljevic Zrinjski
46' Doelpunt FC Utrecht Doelpunt S. Gustafson FC Utrecht 0-1
52' Gele kaart FC Utrecht Gele kaart voor A. Maher FC Utrecht
59' Wissel Zrinjski Wissel I. Curjuric voor F. Cirjak Zrinjski
65' Doelpunt Zrinjski Doelpunt I. Hadzic met assist van S. Mandic Zrinjski 1-1
68' Wissel FC Utrecht Wissel I. Abass voor V. Cerny FC Utrecht
78' Wissel Zrinjski Wissel S. Pezer voor E. Rustemovic Zrinjski
79' Wissel FC Utrecht Wissel J. van Overeem voor J. Lonwijk FC Utrecht
87' Gele kaart Zrinjski Gele kaart voor I. Curjuric Zrinjski
87' Wissel Zrinjski Wissel M. Ticinovic voor M. Govedarica Zrinjski
87' Wissel FC Utrecht Wissel G. Troupee voor S. Klaiber FC Utrecht
103' Wissel Zrinjski Wissel I. Lendric voor I. Hadzic Zrinjski
106' Wissel FC Utrecht Wissel U. Emanuelson voor G. Kerk FC Utrecht
110' Gele kaart FC Utrecht Gele kaart voor G. Troupee FC Utrecht
111' Doelpunt Zrinjski Doelpunt I. Lendric met assist van D. Sovsic Zrinjski 2-1
Video hoogtepunten en samenvatting Zrinjski - FC Utrecht
Opstellingen Zrinjski - FC Utrecht
De opstellingen van Zrinjski en FC Utrecht zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Zrinjski gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en FC Utrecht zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.