Nabeschouwing Zrinjski - Ludogorets (1-1) || Europa League 2018/2019

Donderdag 16 augustus 2018 - 20:00 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Zrinjski het donderdag 16 augustus 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Ludogorets. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Pecara in Široki Brijeg.

Via de Zrinjski - Ludogorets live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Zrinjski - Ludogorets (1-1)

De Europa League 2018/2019 wedstrijd tussen Zrinjski en Ludogorets geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 24e minuut door C. Keșerü, waarmee Ludogorets met 0-1 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Zrinjski het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 92e minuut was het namelijk N. Bilbija die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Zrinjski - Ludogorets 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Zrinjski - Ludogorets teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Gele kaart Zrinjski Gele kaart voor H. Barišić Zrinjski
24' Doelpunt Ludogorets Doelpunt C. Keșerü met assist van V. Misidjan Ludogorets 0-1
40' Gele kaart Zrinjski Gele kaart voor D. Šovšić Zrinjski
43' Gele kaart Ludogorets Gele kaart voor Gustavo Campanharo Ludogorets
46' Wissel Zrinjski Wissel T. Jović voor D. Šovšić Zrinjski
61' Wissel Zrinjski Wissel M. Filipović voor S. Stanić Zrinjski
73' Wissel Ludogorets Wissel J. Lukoki voor V. Misidjan Ludogorets
78' Wissel Zrinjski Wissel S. Pezer voor P. Stojkić Zrinjski
86' Wissel Ludogorets Wissel J. Góralski voor C. Keșerü Ludogorets
90' Wissel Ludogorets Wissel A. Nedyalkov voor Gustavo Campanharo Ludogorets
92' Doelpunt Zrinjski Doelpunt N. Bilbija Zrinjski 1-1
Video hoogtepunten en samenvatting Zrinjski - Ludogorets
Opstellingen Zrinjski - Ludogorets
De opstellingen van Zrinjski en Ludogorets zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Zrinjski gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Ludogorets zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.