Nabeschouwing Benfica - Lech Poznań (4-0) || Europa League 2020/2021

Donderdag 3 december 2020 - 21:00 uur

In de Europa League 2020/2021 neemt Benfica het donderdag 3 december 2020 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Lech Poznań. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio do Sport Lisboa e Benfica in Lisboa.

Via de Benfica - Lech Poznań live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Benfica - Lech Poznań (4-0)

Het Europa League duel tussen Benfica en Lech Poznań is onder leiding van scheidsrechter Srđan Jovanović geëindigd in een 4-0 overwinning voor Benfica. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 36e minuut door J. Vertonghen, waarmee Benfica met 1-0 de leiding nam. Benfica vergrootte in de 57e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. Nunez op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 58e minuut volgde een derde treffer van Benfica, waarmee Pizzi zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Srđan Jovanović, waardoor Benfica een 4-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Benfica - Lech Poznań 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Benfica - Lech Poznań teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Gele kaart Lech Poznań Gele kaart voor N. Katcharava Lech Poznań
36' Doelpunt Benfica Doelpunt J. Vertonghen met assist van Pizzi Benfica 1-0
42' Wissel Lech Poznań Wissel M. Ishak voor N. Katcharava Lech Poznań
57' Doelpunt Benfica Doelpunt D. Nunez met assist van Pizzi Benfica 2-0
58' Doelpunt Benfica Doelpunt Pizzi met assist van R. Silva Benfica 3-0
59' Wissel Benfica Wissel G. Waldschmidt voor Pizzi Benfica
60' Wissel Benfica Wissel H. Seferovic voor D. Nunez Benfica
60' Wissel Benfica Wissel J. Weigl voor Chiquinho Benfica
63' Wissel Lech Poznań Wissel D. Ramirez voor M. Awwad Lech Poznań
63' Wissel Lech Poznań Wissel V. Kravets voor J. Sykora Lech Poznań
63' Wissel Lech Poznań Wissel A. Czerwinski voor M. Skoras Lech Poznań
Video hoogtepunten en samenvatting Benfica - Lech Poznań
Opstellingen Benfica - Lech Poznań
De opstellingen van Benfica en Lech Poznań zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Benfica gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Lech Poznań zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.
Voorbeschouwing Benfica - Lech Poznań

Benfica en Lech Poznań spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Srđan Jovanović en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Benfica en Lech Poznań in de Europa League vond plaats op 22 oktober 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Benfica. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Benfica favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Lech Poznań slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Benfica 1
Winst Lech Poznań 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Benfica op een 1e positie staat, terwijl we Lech Poznań terugvinden op de 3e plaats.