Nabeschouwing Djurgården - Europa FC (2-1) || Europa League 2020/2021

Donderdag 17 september 2020 - 19:00 uur

In de Europa League 2020/2021 neemt Djurgården het donderdag 17 september 2020 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Europa FC. De wedstrijd wordt gespeeld in Tele2 Arena in Stockholm.

Via de Djurgården - Europa FC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Djurgården - Europa FC (2-1)

Het Europa League duel tussen Djurgården en Europa FC is onder leiding van scheidsrechter Stéphanie Frappart geëindigd in een 2-1 overwinning voor Djurgården. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 40e minuut van de eerste helft van de wedstrijd kreeg L. Walker van Europa FC via een penalty de kans om zijn team van 11 meter op voorsprong te schieten. Hij wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de stand 0-0 bleef. De eerste goal viel in de eerste helft, na 42 minuten was het C. Edwards die Djurgården op een 1-0 voorsprong zette. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte Gallardo namens Europa FC in de 57e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

In de 62e minuut moest Europa FC verder met een man minder, nadat A. Quillo een tweede gele kaart kreeg. In de 69e minuut werd de stand op 2-1 gezet na een benutte penalty van Djurgården speler F. Ulvestad.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Stéphanie Frappart, waardoor Djurgården een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Djurgården - Europa FC
2
1
50%
50%
LIVE Djurgården - Europa FC 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Djurgården - Europa FC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Gele kaart Djurgården Gele kaart voor C. Edwards Djurgården
36' Wissel Europa FC Wissel K. Poku voor M. Rosa Europa FC
40' Penalty gemist Europa FC Penalty gemist L. Walker Europa FC
42' Doelpunt Djurgården Doelpunt C. Edwards Djurgården 1-0
52' Gele kaart Djurgården Gele kaart voor E. Chilufya Djurgården
57' Doelpunt Europa FC Doelpunt Gallardo Europa FC 1-1
58' Gele kaart Europa FC Gele kaart voor A. Quillo Europa FC
62' Tweede gele kaart Europa FC Tweede gele kaart voor A. Quillo Europa FC
64' Wissel Djurgården Wissel J. Augustinsson voor C. Edwards Djurgården
69' Penalty Djurgården Penalty F. Ulvestad Djurgården 2-1
72' Wissel Djurgården Wissel E. Kujovic voor E. Chilufya Djurgården
79' Wissel Europa FC Wissel M. Yome voor Juanpe Europa FC
82' Gele kaart Europa FC Gele kaart voor Olmo Europa FC
84' Wissel Djurgården Wissel J. Ring voor H. Radetinac Djurgården
85' Wissel Europa FC Wissel M. Gibson voor Polaco Europa FC
89' Gele kaart Europa FC Gele kaart voor K. Poku Europa FC
Video hoogtepunten en samenvatting Djurgården - Europa FC
Opstellingen Djurgården - Europa FC
De opstellingen van Djurgården en Europa FC zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Djurgården gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Europa FC zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.