Nabeschouwing Ordabasy - Botoşani (1-2) || Europa League 2020/2021

Donderdag 27 augustus 2020 - 16:00 uur

In de Europa League 2020/2021 neemt Ordabasy het donderdag 27 augustus 2020 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Botoşani. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Qajimuqan Muñaytpasov in Shymkent.

Via de Ordabasy - Botoşani live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ordabasy - Botoşani (1-2)

Het Europa League duel tussen Ordabasy en Botoşani is onder leiding van scheidsrechter Rauf Cabarov geëindigd in een 1-2 overwinning voor Botoşani. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 12e minuut van de eerste helft van de wedstrijd kreeg A. Diakhate van Ordabasy via een penalty de kans om zijn team van 11 meter op voorsprong te schieten. Hij wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de stand 0-0 bleef. De eerste goal viel in de eerste helft, na 25 minuten was het M. Holzmann die Botoşani op een 0-1 voorsprong zette. Na de openingsgoal kwam Ordabasy in de 31e minuut op gelijke hoogte dankzij een doelpunt van M. Mahlangu.

In de 33e minuut was het Botoşani dat op een 1-2 voorsprong kwam na een goal van M. Dugandzic, die daarmee ook meteen de wedstrijd besliste.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Rauf Cabarov, waardoor Botoşani een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Ordabasy - Botoşani 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ordabasy - Botoşani teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Gele kaart Botoşani Gele kaart voor R. Ofosu Botoşani
12' Penalty gemist Ordabasy Penalty gemist A. Diakhate Ordabasy
25' Doelpunt Botoşani Doelpunt M. Holzmann met assist van R. Ofosu Botoşani 0-1
31' Doelpunt Ordabasy Doelpunt M. Mahlangu met assist van Z. Badibanga Ordabasy 1-1
33' Doelpunt Botoşani Doelpunt M. Dugandzic met assist van E. Florescu Botoşani 1-2
38' Gele kaart Ordabasy Gele kaart voor A. Diakhate Ordabasy
43' Gele kaart Botoşani Gele kaart voor M. Holzmann Botoşani
47' Gele kaart Ordabasy Gele kaart voor J. Paulo Ordabasy
46' Wissel Ordabasy Wissel A. Simcevic voor S. Khizhnichenko Ordabasy
74' Wissel Botoşani Wissel H. Keyta voor R. Ofosu Botoşani
76' Wissel Ordabasy Wissel T. Zhangylyshbay voor J. Paulo Ordabasy
79' Gele kaart Botoşani Gele kaart voor E. Florescu Botoşani
83' Gele kaart Botoşani Gele kaart voor A. Chindris Botoşani
85' Wissel Ordabasy Wissel M. Mehanovic voor V. Dmitrenko Ordabasy
87' Gele kaart Botoşani Gele kaart voor Botoşani
89' Wissel Botoşani Wissel A. Tiganasu voor S. Askovski Botoşani
92' Wissel Botoşani Wissel M. Roman voor M. Dugandzic Botoşani
Video hoogtepunten en samenvatting Ordabasy - Botoşani
Opstellingen Ordabasy - Botoşani
De opstellingen van Ordabasy en Botoşani zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ordabasy gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Botoşani zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.