Nabeschouwing Žalgiris - Mura (0-1) || Europa League 2021/2022

Donderdag 12 augustus 2021 - 19:00 uur

In de Europa League 2021/2022 neemt Žalgiris het donderdag 12 augustus 2021 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Mura. De wedstrijd wordt gespeeld in Vilniaus LFF stadionas in Vilnius.

Via de Žalgiris - Mura live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Žalgiris - Mura (0-1)

Het Europa League duel tussen Žalgiris en Mura is onder leiding van scheidsrechter Bartosz Frankowski geëindigd in een 0-1 overwinning voor Mura. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door Z. Kous, waarmee Mura met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Mura.

LIVE Žalgiris - Mura 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Žalgiris - Mura teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Mura Doelpunt Z. Kous met assist van L. Bobicanec Mura 0-1
16' Gele kaart Žalgiris Gele kaart voor S. Mikoliunas Žalgiris
23' Gele kaart Mura Gele kaart voor T. Horvat Mura
26' Gele kaart Žalgiris Gele kaart voor E. P. Diaw Žalgiris
44' Gele kaart Žalgiris Gele kaart voor K. Uzela Žalgiris
50' Gele kaart Mura Gele kaart voor A. Kozar Mura
58' Wissel Žalgiris Wissel J. Sylvestr voor F. Kyeremeh Žalgiris
64' Wissel Mura Wissel Z. Skoflek voor K. Cipot Mura
71' Wissel Mura Wissel N. Lorbek voor T. Horvat Mura
71' Wissel Mura Wissel M. Klepac voor M. Lotric Mura
72' Gele kaart Žalgiris Gele kaart voor N. Ljubisavljevic Žalgiris
74' Gele kaart Mura Gele kaart voor J. Gorenc Mura
84' Wissel Žalgiris Wissel M. Gamakov voor K. Uzela Žalgiris
89' Gele kaart Mura Gele kaart voor N. Lorbek Mura
Video hoogtepunten en samenvatting Žalgiris - Mura
Opstellingen Žalgiris - Mura
De opstellingen van Žalgiris en Mura zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Žalgiris gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Mura zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.