In de Europa League neemt Alashkert het donderdag 26 augustus 2021 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Rangers. De wedstrijd wordt gespeeld in Vazgen Sargsyan anvan Hanrapetakan Marzadasht in Yerevan.

Via de Alashkert - Rangers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Alashkert - Rangers (0-0)

In de Europa League heeft de wedstrijd tussen Alashkert en Rangers geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor James van Alashkert. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 40e minuut het veld moest verlaten. Qua balbezit waren Alashkert en Rangers gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Rangers kreeg flink wat kansen om te scoren, maar ondanks diverse pogingen wilde de bal maar niet in het doel eindigen.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Tobias Stieler niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Alashkert - Rangers
Balbezit
41%
59%
Rode kaarten
1
0
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
6
20
Schoten op doel
1
7
Aanvallen
110
125
Gevaarlijke aanvallen
37
80
Overtredingen
11
11
Buitenspel
7
2
Corners
0
8
Wissels
5
1
LIVE Alashkert - Rangers 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Alashkert - Rangers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
27' Gele kaart Rangers Gele kaart voor C. Goldson Rangers
35' Gele kaart Alashkert Gele kaart voor James Alashkert
40' Tweede gele kaart Alashkert Tweede gele kaart voor James Alashkert
46' Wissel Alashkert Wissel V. Bezecourt voor R. Hovsepyan Alashkert
61' Wissel Alashkert Wissel N. Tankov voor A. Glisic Alashkert
64' Wissel Rangers Wissel C. Itten voor I. Hagi Rangers
75' Wissel Alashkert Wissel W. Gome voor A. Grigoryan Alashkert
81' Gele kaart Rangers Gele kaart voor B. Barisic Rangers
87' Wissel Alashkert Wissel G. Aghekyan voor J. Embalo Alashkert
87' Wissel Alashkert Wissel I. Fofana voor D. Khurtsidze Alashkert
93' Gele kaart Alashkert Gele kaart voor V. Kryuchkov Alashkert
Video hoogtepunten en samenvatting Alashkert - Rangers
Opstellingen Alashkert - Rangers
De opstellingen van Alashkert en Rangers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Alashkert gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Rangers zal beginnen in een 4-5-1 opstelling.
Formatie 4-3-1-2
Coach Aleksandr Grigoryan
Wissels Alashkert
# Speler Pos.
1 David Yurchenko K
19 Deou Dosa V
16 Vincent Bezecourt M
7 Wangu Batista M
99 Nikita Tankov A
15 Ismaël Béko Fofana A
77 Grigor Aghekyan A
Formatie 4-5-1
Coach Steven Gerrard
Wissels Rangers
# Speler Pos.
44 Jay Hogarth K
26 Leon-Aderemi Balogun V
63 David Kyle McClelland V
51 Alexander lowry M
27 Stephen Kelly M
58 Cole McKinnon M
11 Cédric Itten A
56 Aaron Lyall A
Voorbeschouwing Alashkert - Rangers

Alashkert en Rangers spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Tobias Stieler en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Alashkert en Rangers in de Europa League vond plaats op 19 augustus 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Rangers. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Rangers favoriet. 1 keer wist de ploeg van Alashkert te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Alashkert. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Alashkert 0
Winst Rangers 1
Gelijkspel 0
Totaal 1

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Alashkert - Rangers Opstelling Alashkert Opstelling Rangers Live Alashkert - Rangers Live Alashkert - Rangers kijken Alashkert - Rangers kijken Live Alashkert - Rangers stream Alashkert - Rangers Fox Sports Nabeschouwing Alashkert - Rangers Uitslag Alashkert - Rangers Statistieken Alashkert - Rangers Europa League 2021/2022 Alashkert - Rangers wedden Alashkert - Rangers gokken Alashkert - Rangers Unibet