Nabeschouwing Alashkert - Rangers (0-0) || Europa League 2021/2022

Donderdag 26 augustus 2021 - 17:00 uur

In de Europa League 2021/2022 neemt Alashkert het donderdag 26 augustus 2021 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Rangers. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Nairi in Yerevan.

Via de Alashkert - Rangers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Alashkert - Rangers (0-0)

De Europa League 2021/2022 wedstrijd tussen Alashkert en Rangers geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor James van Alashkert. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 40e minuut het veld moest verlaten. Qua balbezit waren Alashkert en Rangers gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Rangers kreeg flink wat kansen om te scoren, maar ondanks diverse pogingen wilde de bal maar niet in het doel eindigen.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Tobias Stieler niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Alashkert - Rangers 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Alashkert - Rangers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Gele kaart Rangers Gele kaart voor C. Goldson Rangers
35' Gele kaart Alashkert Gele kaart voor James Alashkert
40' Tweede gele kaart Alashkert Tweede gele kaart voor James Alashkert
46' Wissel Alashkert Wissel V. Bezecourt voor R. Hovsepyan Alashkert
61' Wissel Alashkert Wissel N. Tankov voor A. Glisic Alashkert
64' Wissel Rangers Wissel C. Itten voor I. Hagi Rangers
75' Wissel Alashkert Wissel W. Gome voor A. Grigoryan Alashkert
81' Gele kaart Rangers Gele kaart voor B. Barisic Rangers
87' Wissel Alashkert Wissel G. Aghekyan voor J. Embalo Alashkert
87' Wissel Alashkert Wissel I. Fofana voor D. Khurtsidze Alashkert
93' Gele kaart Alashkert Gele kaart voor V. Kryuchkov Alashkert
Video hoogtepunten en samenvatting Alashkert - Rangers
Opstellingen Alashkert - Rangers
De opstellingen van Alashkert en Rangers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Alashkert gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Rangers zal beginnen in een 4-5-1 opstelling.