Nabeschouwing Antwerp - Fenerbahçe (0-3) || Europa League 2021/2022

Donderdag 4 november 2021 - 21:00 uur

In de Europa League 2021/2022 neemt Antwerp het donderdag 4 november 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Fenerbahçe. De wedstrijd wordt gespeeld in Bosuilstadion in Deurne.

Via de Antwerp - Fenerbahçe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Antwerp - Fenerbahçe (0-3)

Het Europa League duel tussen Antwerp en Fenerbahçe is onder leiding van scheidsrechter Irfan Peljto geëindigd in een 0-3 overwinning voor Fenerbahçe. Na 45 minuten stond er een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door M. Yandas, waarmee Fenerbahçe met 0-1 de leiding nam. Fenerbahçe vergrootte in de 16e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Meyer op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 29e minuut volgde een derde treffer van Fenerbahçe, waarmee M. Berisha zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Na rust nam wat Fenerbahçe gas terug. Hierdoor zou er in de tweede helft door beide ploegen uiteindelijk niet meer gescoord zou worden, ondanks een aantal kansen aan beide zijden.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Irfan Peljto, waardoor Fenerbahçe een 0-3 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Antwerp - Fenerbahçe 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Antwerp - Fenerbahçe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt M. Yandas met assist van I. Kahveci Fenerbahçe 0-1
16' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt M. Meyer met assist van M. Berisha Fenerbahçe 0-2
26' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor I. Kahveci Fenerbahçe
29' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt M. Berisha met assist van M. Yandas Fenerbahçe 0-3
46' Wissel Antwerp Wissel D. Dessoleil voor A. Yusuf Antwerp
61' Wissel Antwerp Wissel M. Samatta voor V. Fischer Antwerp
62' Wissel Antwerp Wissel K. Miyoshi voor M. Benson Antwerp
64' Wissel Fenerbahçe Wissel M. Zajc voor M. Yandas Fenerbahçe
64' Wissel Fenerbahçe Wissel D. Rossi voor I. Kahveci Fenerbahçe
68' Wissel Antwerp Wissel P. Dwomoh voor P. Gerkens Antwerp
73' Wissel Fenerbahçe Wissel N. Sangare voor F. Kadioglu Fenerbahçe
73' Wissel Fenerbahçe Wissel A. Szalai voor M. Tisserand Fenerbahçe
77' Wissel Antwerp Wissel M. Balikwisha voor J. Bataille Antwerp
80' Wissel Fenerbahçe Wissel D. Pelkas voor J. Sosa Fenerbahçe
Video hoogtepunten en samenvatting Antwerp - Fenerbahçe
Opstellingen Antwerp - Fenerbahçe
De opstellingen van Antwerp en Fenerbahçe zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Antwerp gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Fenerbahçe zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Coach Brian Priske Pedersen
Coach Vítor Manuel de Oliveira Lopes Pereira
Voorbeschouwing Antwerp - Fenerbahçe

Antwerp en Fenerbahçe spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Irfan Peljto en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Antwerp en Fenerbahçe in de Europa League vond plaats op 21 oktober 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Winst Antwerp 0
Winst Fenerbahçe 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Antwerp op een 4e positie staat, terwijl we Fenerbahçe terugvinden op de 3e plaats.