Nabeschouwing Bayer Leverkusen - Real Betis (4-0) || Europa League 2021/2022

Donderdag 4 november 2021 - 21:00 uur

In de Europa League 2021/2022 neemt Bayer Leverkusen het donderdag 4 november 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Real Betis. De wedstrijd wordt gespeeld in BayArena in Leverkusen.

Via de Bayer Leverkusen - Real Betis live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bayer Leverkusen - Real Betis (4-0)

Het Europa League duel tussen Bayer Leverkusen en Real Betis is onder leiding van scheidsrechter Anthony Taylor geëindigd in een 4-0 overwinning voor Bayer Leverkusen. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 42e minuut door M. Diaby, waarmee Bayer 04 Leverkusen met 1-0 de leiding nam. Bayer 04 Leverkusen vergrootte in de 52e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Diaby op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Richting het einde van de wedstrijd volgde een derde goal, nadat F. Wirtz namens Bayer 04 Leverkusen het doel wist te vinden in de 86e minuut. Het bleek echter nog niet het laatste wapenfeit van deze wedstrijd.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Bayer 04 Leverkusen in de 90e minuut, nadat N. Amiri de 4-0 wist te scoren. In de 93e minuut werd N. Fekir van Real Betis met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Bayer 04 Leverkusen met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen. In de 94e minuut werd opnieuw een speler van het veld gestuurd met een rode kaart. K. Demirbay van Bayer 04 Leverkusen was degene die voortijdig naar de kleedkamer werd verwezen.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Bayer Leverkusen.

LIVE Bayer Leverkusen - Real Betis 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bayer Leverkusen - Real Betis teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Gele kaart Bayer 04 Leverkusen Gele kaart voor A. Adli Bayer 04 Leverkusen
24' VAR: Afgekeurd doelpunt J. Frimpong Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel J. Frimpong Bayer 04 Leverkusen
42' Doelpunt Bayer 04 Leverkusen Doelpunt M. Diaby met assist van F. Wirtz Bayer 04 Leverkusen 1-0
44' Gele kaart Bayer 04 Leverkusen Gele kaart voor R. Andrich Bayer 04 Leverkusen
46' Wissel Real Betis Wissel A. Moreno voor J. Miranda Real Betis
46' Wissel Real Betis Wissel S. Canales voor W. Carvalho Real Betis
52' Doelpunt Bayer 04 Leverkusen Doelpunt M. Diaby Bayer 04 Leverkusen 2-0
60' Wissel Real Betis Wissel Rodri voor A. Ruibal Real Betis
68' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel E. Palacios voor Paulinho Bayer 04 Leverkusen
71' Wissel Real Betis Wissel Willian Jose voor B. Iglesias Real Betis
77' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel N. Amiri voor A. Adli Bayer 04 Leverkusen
77' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel D. Sinkgraven voor P. Hincapie Bayer 04 Leverkusen
79' Wissel Real Betis Wissel Juanmi voor Joaquin Real Betis
86' Doelpunt Bayer 04 Leverkusen Doelpunt F. Wirtz met assist van M. Diaby Bayer 04 Leverkusen 3-0
88' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel O. Kossounou voor F. Wirtz Bayer 04 Leverkusen
88' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel P. Retsos voor J. Frimpong Bayer 04 Leverkusen
90' Doelpunt Bayer 04 Leverkusen Doelpunt N. Amiri met assist van M. Diaby Bayer 04 Leverkusen 4-0
93' Rode kaart Real Betis Rode kaart voor N. Fekir Real Betis
94' Rode kaart Bayer 04 Leverkusen Rode kaart voor K. Demirbay Bayer 04 Leverkusen
Video hoogtepunten en samenvatting Bayer Leverkusen - Real Betis
Opstellingen Bayer Leverkusen - Real Betis
De opstellingen van Bayer Leverkusen en Real Betis zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bayer Leverkusen gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Real Betis zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Gerardo Seoane
Voorbeschouwing Bayer Leverkusen - Real Betis

Bayer Leverkusen en Real Betis spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Anthony Taylor en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Bayer Leverkusen en Real Betis in de Europa League vond plaats op 21 oktober 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Winst Bayer Leverkusen 0
Winst Real Betis 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Bayer Leverkusen op een 1e positie staat, terwijl we Real Betis terugvinden op de 2e plaats.