Nabeschouwing CFR Cluj - Crvena Zvezda (1-2) || Europa League 2021/2022

Donderdag 26 augustus 2021 - 20:30 uur

In de Europa League 2021/2022 neemt CFR Cluj het donderdag 26 augustus 2021 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Crvena Zvezda. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadionul Dr. Constantin Rădulescu in Cluj.

Via de CFR Cluj - Crvena Zvezda live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing CFR Cluj - Crvena Zvezda (1-2)

Het Europa League duel tussen CFR Cluj en Crvena Zvezda is onder leiding van scheidsrechter Michael Oliver geëindigd in een 1-2 overwinning voor Crvena Zvezda. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 5 minuten. A. Katai maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Crvena Zvezda vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. CFR Cluj kwam in de 34e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van G. Debeljuh, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 53e minuut zette M. Pavkov zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Crvena Zvezda de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

CFR Cluj kreeg een penalty toegewezen in de 63e minuut, die werd genomen door C. Deac. Deze wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de 1-2 op het scorebord bleef staan. In de 78e minuut moest CFR Cluj verder met een man minder, nadat J. Rodriguez een tweede gele kaart kreeg.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Michael Oliver, waardoor Crvena Zvezda een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE CFR Cluj - Crvena Zvezda 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd CFR Cluj - Crvena Zvezda teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Penalty Crvena Zvezda Penalty A. Katai Crvena Zvezda 0-1
16' Gele kaart Crvena Zvezda Gele kaart voor M. Degenek Crvena Zvezda
31' Gele kaart Crvena Zvezda Gele kaart voor M. Rodic Crvena Zvezda
34' Doelpunt CFR Cluj Doelpunt G. Debeljuh met assist van V. Costache CFR Cluj 1-1
39' Gele kaart Crvena Zvezda Gele kaart voor J. S. Sanogo Crvena Zvezda
41' Gele kaart CFR Cluj Gele kaart voor R. M. Sigurjonsson CFR Cluj
46' Wissel CFR Cluj Wissel C. Petrila voor A. Paun CFR Cluj
46' Wissel CFR Cluj Wissel C. Balgradean voor G. Arlauskis CFR Cluj
53' Doelpunt Crvena Zvezda Doelpunt M. Pavkov Crvena Zvezda 1-2
62' Gele kaart Crvena Zvezda Gele kaart voor A. Dragovic Crvena Zvezda
63' Penalty gemist CFR Cluj Penalty gemist C. Deac CFR Cluj
66' Wissel CFR Cluj Wissel A. Chipciu voor C. Deac CFR Cluj
66' Wissel Crvena Zvezda Wissel R. Pankov voor A. Dragovic Crvena Zvezda
67' Wissel Crvena Zvezda Wissel N. Krsticic voor M. Ivanic Crvena Zvezda
69' Gele kaart CFR Cluj Gele kaart voor J. Rodriguez CFR Cluj
73' Wissel CFR Cluj Wissel D. Alibec voor G. Debeljuh CFR Cluj
73' Wissel CFR Cluj Wissel B. Omrani voor V. Costache CFR Cluj
73' Wissel Crvena Zvezda Wissel L. Diony voor A. Katai Crvena Zvezda
73' Wissel Crvena Zvezda Wissel V. Nikolic voor M. Pavkov Crvena Zvezda
76' Wissel Crvena Zvezda Wissel N. Petrovic voor J. S. Sanogo Crvena Zvezda
78' Tweede gele kaart CFR Cluj Tweede gele kaart voor J. Rodriguez CFR Cluj
Video hoogtepunten en samenvatting CFR Cluj - Crvena Zvezda
Opstellingen CFR Cluj - Crvena Zvezda
De opstellingen van CFR Cluj en Crvena Zvezda zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat CFR Cluj gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Crvena Zvezda zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Formatie 4-1-4-1
Coach Dejan Stankovic
Voorbeschouwing CFR Cluj - Crvena Zvezda

CFR Cluj en Crvena Zvezda spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Michael Oliver en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen CFR Cluj en Crvena Zvezda in de Europa League vond plaats op 17 augustus 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Crvena Zvezda. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Crvena Zvezda favoriet. 1 keer wist de ploeg van CFR Cluj te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor CFR Cluj. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.