Nabeschouwing Dinamo Zagreb - West Ham United (0-2) || Europa League 2021/2022

Donderdag 16 september 2021 - 18:45 uur

In de Europa League 2021/2022 neemt Dinamo Zagreb het donderdag 16 september 2021 om 18:45 uur in eigen huis op tegen West Ham United. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Maksimir in Zagreb.

Via de Dinamo Zagreb - West Ham United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dinamo Zagreb - West Ham United (0-2)

Het Europa League duel tussen Dinamo Zagreb en West Ham United is onder leiding van scheidsrechter Ruddy Buquet geëindigd in een 0-2 overwinning voor West Ham United. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 22e minuut door M. Antonio, waarmee West Ham United met 0-1 de leiding nam. West Ham United vergrootte in de 50e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. Rice op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor West Ham United.

LIVE Dinamo Zagreb - West Ham United 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dinamo Zagreb - West Ham United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Doelpunt West Ham United Doelpunt M. Antonio West Ham United 0-1
32' Gele kaart West Ham United Gele kaart voor M. Lanzini West Ham United
46' Wissel Dinamo Zagreb Wissel D. Juric voor K. Theophile-Catherine Dinamo Zagreb
50' Doelpunt West Ham United Doelpunt D. Rice West Ham United 0-2
51' Wissel West Ham United Wissel S. Benrahma voor M. Lanzini West Ham United
63' Wissel Dinamo Zagreb Wissel S. Moharrami voor S. Ristovski Dinamo Zagreb
67' Gele kaart Dinamo Zagreb Gele kaart voor J. Misic Dinamo Zagreb
69' Wissel West Ham United Wissel J. Bowen voor N. Vlasic West Ham United
75' Wissel Dinamo Zagreb Wissel M. Tolic voor J. Misic Dinamo Zagreb
82' Wissel West Ham United Wissel M. Noble voor D. Rice West Ham United
83' Wissel West Ham United Wissel A. Masuaku voor P. Fornals West Ham United
83' Wissel West Ham United Wissel A. Yarmolenko voor M. Antonio West Ham United
84' Wissel Dinamo Zagreb Wissel L. Menalo voor M. Orsic Dinamo Zagreb
84' Wissel Dinamo Zagreb Wissel A. Gojak voor L. Ivanusec Dinamo Zagreb
Video hoogtepunten en samenvatting Dinamo Zagreb - West Ham United
Opstellingen Dinamo Zagreb - West Ham United
De opstellingen van Dinamo Zagreb en West Ham United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Dinamo Zagreb gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en West Ham United zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.