Nabeschouwing Eintracht Frankfurt - Fenerbahçe (1-1) || Europa League

Donderdag 16 september 2021 - 21:00 uur

In de Europa League neemt Eintracht Frankfurt het donderdag 16 september 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Fenerbahçe. De wedstrijd wordt gespeeld in Deutsche Bank Park (Frankfurt am Main) in Frankfurt am Main.

Via de Eintracht Frankfurt - Fenerbahçe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Eintracht Frankfurt - Fenerbahçe (1-1)

In de Europa League heeft de wedstrijd tussen Eintracht Frankfurt en Fenerbahçe geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door M. Ozil, waarmee Fenerbahçe met 0-1 de leiding nam. Eintracht Frankfurt kwam na 41 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van S. Lammers, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken. Een penalty in de 92e minuut was de ideale kans voor Fenerbahçe om te scoren. D. Pelkas was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 1-1 bleef.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

Wedstrijdstatistieken Eintracht Frankfurt - Fenerbahçe
Goals
1
1
Balbezit
57%
43%
Gele kaarten
2
4
Schoten totaal
9
11
Schoten op doel
4
3
Aanvallen
97
110
Gevaarlijke aanvallen
52
41
Passes
434
338
Overtredingen
11
7
Buitenspel
8
2
Corners
3
3
Wissels
1
4
LIVE Eintracht Frankfurt - Fenerbahçe 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Eintracht Frankfurt - Fenerbahçe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
10' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt M. Ozil met assist van D. Rossi Fenerbahçe 0-1
41' Doelpunt Eintracht Frankfurt Doelpunt S. Lammers met assist van F. Kostic Eintracht Frankfurt 1-1
72' Wissel Eintracht Frankfurt Wissel J. Hauge voor R. Borre Eintracht Frankfurt
76' Wissel Fenerbahçe Wissel M. Berisha voor E. Valencia Fenerbahçe
76' Wissel Fenerbahçe Wissel D. Pelkas voor M. Ozil Fenerbahçe
77' Wissel Fenerbahçe Wissel M. Gumuskaya voor F. Kadioglu Fenerbahçe
77' Wissel Fenerbahçe Wissel M. Meyer voor M. Yandas Fenerbahçe
83' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor M. Meyer Fenerbahçe
86' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor Luiz Gustavo Fenerbahçe
92' Penalty gemist Fenerbahçe Penalty gemist D. Pelkas Fenerbahçe
93' VAR: Afgekeurd doelpunt M. Berisha Afgekeurd doelpunt M. Berisha Fenerbahçe
95' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor B. Osayi-Samuel Fenerbahçe
95' Gele kaart Eintracht Frankfurt Gele kaart voor K. Jakic Eintracht Frankfurt
96' Gele kaart Eintracht Frankfurt Gele kaart voor A. Hrustic Eintracht Frankfurt
96' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor B. Ozer Fenerbahçe
Video hoogtepunten en samenvatting Eintracht Frankfurt - Fenerbahçe
Opstellingen Eintracht Frankfurt - Fenerbahçe
De opstellingen van Eintracht Frankfurt en Fenerbahçe zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Eintracht Frankfurt gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Fenerbahçe zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Formatie 4-4-2
Coach Oliver Glasner
Formatie 3-4-3
Coach Vítor Manuel de Oliveira Lopes Pereira
Voorbeschouwing Eintracht Frankfurt - Fenerbahçe

Eintracht Frankfurt en Fenerbahçe spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Maurizio Mariani en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Europa League seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Eintracht Frankfurt en Fenerbahçe in de Europa League vond plaats op 13 december 2006 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Resultaat Aantal
Winst Eintracht Frankfurt 0
Winst Fenerbahçe 0
Gelijkspel 1
Totaal 1

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Eintracht Frankfurt - Fenerbahçe Opstelling Eintracht Frankfurt Opstelling Fenerbahçe Live Eintracht Frankfurt - Fenerbahçe Live Eintracht Frankfurt - Fenerbahçe kijken Eintracht Frankfurt - Fenerbahçe kijken Live Eintracht Frankfurt - Fenerbahçe stream Eintracht Frankfurt - Fenerbahçe Fox Sports Nabeschouwing Eintracht Frankfurt - Fenerbahçe Uitslag Eintracht Frankfurt - Fenerbahçe Statistieken Eintracht Frankfurt - Fenerbahçe Europa League 2021/2022 Eintracht Frankfurt - Fenerbahçe wedden Eintracht Frankfurt - Fenerbahçe gokken Eintracht Frankfurt - Fenerbahçe Unibet