Nabeschouwing Fenerbahçe - HJK (1-0) || Europa League 2021/2022

Donderdag 19 augustus 2021 - 20:45 uur

In de Europa League 2021/2022 neemt Fenerbahçe het donderdag 19 augustus 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen HJK. De wedstrijd wordt gespeeld in Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi in İstanbul.

Via de Fenerbahçe - HJK live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fenerbahçe - HJK (1-0)

Het Europa League duel tussen Fenerbahçe en HJK is onder leiding van scheidsrechter Benoît Bastien geëindigd in een 1-0 overwinning voor Fenerbahçe. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 65e minuut door M. Gumuskaya, waarmee Fenerbahçe met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Fenerbahçe uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Fenerbahçe - HJK 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fenerbahçe - HJK teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

41' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor S. Aziz Fenerbahçe
48' Gele kaart HJK Gele kaart voor L. Murillo HJK
55' Wissel Fenerbahçe Wissel F. Kadioglu voor I. Kahveci Fenerbahçe
62' Wissel Fenerbahçe Wissel M. Gumuskaya voor M. Ozil Fenerbahçe
62' Wissel Fenerbahçe Wissel N. Sangare voor B. Osayi-Samuel Fenerbahçe
64' Wissel HJK Wissel D. Browne voor R. Riski HJK
65' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt M. Gumuskaya met assist van F. Kadioglu Fenerbahçe 1-0
67' Wissel Fenerbahçe Wissel A. Guler voor F. Novak Fenerbahçe
81' Wissel HJK Wissel S. Vaananen voor T. Sparv HJK
81' Wissel HJK Wissel K. Kouassivi-Benissan voor S. Hostikka HJK
87' Wissel HJK Wissel M. Peltola voor L. Murillo HJK
87' Wissel HJK Wissel A. Olusanya voor F. Valencic HJK
89' Gele kaart HJK Gele kaart voor D. Browne HJK
Video hoogtepunten en samenvatting Fenerbahçe - HJK
Opstellingen Fenerbahçe - HJK
De opstellingen van Fenerbahçe en HJK zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fenerbahçe gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en HJK zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.