Nabeschouwing Fenerbahçe - Olympiakos Piraeus (0-3) || Europa League 2021/2022

Donderdag 30 september 2021 - 18:45 uur

In de Europa League 2021/2022 neemt Fenerbahçe het donderdag 30 september 2021 om 18:45 uur in eigen huis op tegen Olympiakos Piraeus. De wedstrijd wordt gespeeld in Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi in İstanbul.

Via de Fenerbahçe - Olympiakos Piraeus live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fenerbahçe - Olympiakos Piraeus (0-3)

Het Europa League duel tussen Fenerbahçe en Olympiakos Piraeus is onder leiding van scheidsrechter Alejandro José Hernández Hernández geëindigd in een 0-3 overwinning voor Olympiakos Piraeus. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door T. Soares, waarmee Olympiakos Piraeus met 0-1 de leiding nam. Olympiakos Piraeus vergrootte in de 63e minuut de voorsprong nadat het via een goal van G. Masouras op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 68e minuut volgde een derde treffer van Olympiakos Piraeus, waarmee G. Masouras zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Alejandro José Hernández Hernández, waardoor Olympiakos Piraeus een 0-3 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Fenerbahçe - Olympiakos Piraeus 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fenerbahçe - Olympiakos Piraeus teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Olympiakos Piraeus Doelpunt T. Soares met assist van G. Masouras Olympiakos Piraeus 0-1
38' Gele kaart Olympiakos Piraeus Gele kaart voor O. Reabciuk Olympiakos Piraeus
42' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor E. Valencia Fenerbahçe
42' Gele kaart Olympiakos Piraeus Gele kaart voor P. Cisse Olympiakos Piraeus
45' Gele kaart Olympiakos Piraeus Gele kaart voor O. Ba Olympiakos Piraeus
46' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel K. Lala voor O. Ba Olympiakos Piraeus
63' Doelpunt Olympiakos Piraeus Doelpunt G. Masouras Olympiakos Piraeus 0-2
63' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel P. Kunde voor H. Onyekuru Olympiakos Piraeus
68' Doelpunt Olympiakos Piraeus Doelpunt G. Masouras Olympiakos Piraeus 0-3
70' Wissel Fenerbahçe Wissel M. Zajc voor Luiz Gustavo Fenerbahçe
70' Wissel Fenerbahçe Wissel M. Berisha voor D. Rossi Fenerbahçe
72' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor M. Zajc Fenerbahçe
75' Wissel Fenerbahçe Wissel M. Gumuskaya voor E. Valencia Fenerbahçe
75' Wissel Fenerbahçe Wissel M. Meyer voor M. Yandas Fenerbahçe
84' Wissel Fenerbahçe Wissel F. Sanliturk voor F. Kadioglu Fenerbahçe
86' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel Y. El Arabi voor T. Soares Olympiakos Piraeus
89' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel M. Valbuena voor G. Masouras Olympiakos Piraeus
89' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel M. Vrousai voor M. Camara Olympiakos Piraeus
Video hoogtepunten en samenvatting Fenerbahçe - Olympiakos Piraeus
Opstellingen Fenerbahçe - Olympiakos Piraeus

Voorbeschouwing Fenerbahçe - Olympiakos Piraeus

Fenerbahçe en Olympiakos Piraeus spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alejandro José Hernández Hernández en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Fenerbahçe en Olympiakos Piraeus elkaar treffen in de Europa League.

Winst Fenerbahçe 0
Winst Olympiakos Piraeus 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Fenerbahçe op een 3e positie staat, terwijl we Olympiakos Piraeus terugvinden op de 1e plaats.