Nabeschouwing Galatasaray - Lazio (1-0) || Europa League 2021/2022

Donderdag 16 september 2021 - 18:45 uur

In de Europa League 2021/2022 neemt Galatasaray het donderdag 16 september 2021 om 18:45 uur in eigen huis op tegen Lazio. De wedstrijd wordt gespeeld in NEF Stadyumu in İstanbul.

Via de Galatasaray - Lazio live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Galatasaray - Lazio (1-0)

Het Europa League duel tussen Galatasaray en Lazio is onder leiding van scheidsrechter Matej Jug geëindigd in een 1-0 overwinning voor Galatasaray. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van T. Strakosha zette Galatasaray op een 1-0 voorsprong in de 67e minuut van de wedstrijd.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Galatasaray uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Galatasaray - Lazio 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Galatasaray - Lazio teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor F. Muslera Galatasaray
43' Gele kaart Lazio Gele kaart voor J. Akpa Akpro Lazio
56' Wissel Lazio Wissel S. Milinkovic-Savic voor J. Akpa Akpro Lazio
56' Wissel Lazio Wissel V. Muriqi voor C. Immobile Lazio
66' Wissel Lazio Wissel T. Basic voor L. Alberto Lazio
66' Wissel Lazio Wissel Pedro voor F. Anderson Lazio
67' Eigen doelpunt Galatasaray Eigen doelpunt T. Strakosha Galatasaray 1-0
78' Wissel Galatasaray Wissel E. Kilinc voor T. Antalyali Galatasaray
78' Wissel Galatasaray Wissel R. Babel voor K. Akturkoglu Galatasaray
83' Wissel Lazio Wissel D. Cataldi voor Lucas Leiva Lazio
85' Wissel Galatasaray Wissel S. Feghouli voor O. Morutan Galatasaray
88' Gele kaart Lazio Gele kaart voor V. Muriqi Lazio
91' Wissel Galatasaray Wissel C. Luyindama voor A. Cicaldau Galatasaray
91' Wissel Galatasaray Wissel Mostafa Mohamed voor H. Dervisoglu Galatasaray
94' Gele kaart Lazio Gele kaart voor M. Zaccagni Lazio
Video hoogtepunten en samenvatting Galatasaray - Lazio
Opstellingen Galatasaray - Lazio
De opstellingen van Galatasaray en Lazio zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Galatasaray gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Lazio zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Galatasaray - Lazio

Galatasaray en Lazio spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Matej Jug en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Europa League seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Galatasaray en Lazio in de Europa League vond plaats op 25 februari 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lazio. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Lazio favoriet. 1 keer wist de ploeg van Galatasaray te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Galatasaray. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.