Nabeschouwing Galatasaray - Lokomotiv Moskou (1-1) || Europa League 2021/2022

Donderdag 4 november 2021 - 18:45 uur

In de Europa League 2021/2022 neemt Galatasaray het donderdag 4 november 2021 om 18:45 uur in eigen huis op tegen Lokomotiv Moskou. De wedstrijd wordt gespeeld in Vodafone Stadyumu in İstanbul.

Via de Galatasaray - Lokomotiv Moskou live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Galatasaray - Lokomotiv Moskou (1-1)

De Europa League 2021/2022 wedstrijd tussen Galatasaray en Lokomotiv Moskou geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 43e minuut door S. Feghouli, waarmee Galatasaray met 1-0 de leiding nam. Lokomotiv Moskva kwam na 73 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van F. Kamano, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Galatasaray - Lokomotiv Moskou 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Galatasaray - Lokomotiv Moskou teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor D. Yedlin Galatasaray
14' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor M. Nenakhov Lokomotiv Moskva
38' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor T. Jedvaj Lokomotiv Moskva
43' Doelpunt Galatasaray Doelpunt S. Feghouli met assist van P. van Aanholt Galatasaray 1-0
46' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel D. Zhivoglyadov voor M. Nenakhov Lokomotiv Moskva
46' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel F. Smolov voor V. Lisakovich Lokomotiv Moskva
65' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel F. Kamano voor D. Rybchinskiy Lokomotiv Moskva
71' Wissel Galatasaray Wissel B. Yilmaz voor S. Feghouli Galatasaray
73' Doelpunt Lokomotiv Moskva Doelpunt F. Kamano met assist van K. Maradishvili Lokomotiv Moskva 1-1
74' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor B. Yilmaz Galatasaray
76' Wissel Galatasaray Wissel Mostafa Mohamed voor O. Morutan Galatasaray
76' Wissel Galatasaray Wissel O. Bayram voor P. van Aanholt Galatasaray
85' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel M. Cerqueira voor A. Beka Beka Lokomotiv Moskva
90' Wissel Galatasaray Wissel M. Diagne voor H. Dervisoglu Galatasaray
93' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor M. Diagne Galatasaray
93' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor D. Zhivoglyadov Lokomotiv Moskva
93' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor D. Barinov Lokomotiv Moskva
94' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor H. Dervisoglu Galatasaray
Video hoogtepunten en samenvatting Galatasaray - Lokomotiv Moskou
Opstellingen Galatasaray - Lokomotiv Moskou
De opstellingen van Galatasaray en Lokomotiv Moskou zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Galatasaray gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Lokomotiv Moskou zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Coach Markus Gisdol
Voorbeschouwing Galatasaray - Lokomotiv Moskou

Galatasaray en Lokomotiv Moskou spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sandro Schärer en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Galatasaray en Lokomotiv Moskou in de Europa League vond plaats op 21 oktober 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Galatasaray. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Galatasaray favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Lokomotiv Moskou slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Galatasaray 1
Winst Lokomotiv Moskou 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Galatasaray op een 1e positie staat, terwijl we Lokomotiv Moskou terugvinden op de 4e plaats.