Nabeschouwing Galatasaray - Olympique Marseille (4-2) || Europa League

Donderdag 25 november 2021 - 18:45 uur

In de Europa League neemt Galatasaray het donderdag 25 november 2021 om 18:45 uur in eigen huis op tegen Olympique Marseille. De wedstrijd wordt gespeeld in Vodafone Stadyumu in İstanbul.

Via de Galatasaray - Olympique Marseille live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Galatasaray - Olympique Marseille (4-2)

Het Europa League duel tussen Galatasaray en Olympique Marseille is onder leiding van scheidsrechter Tobias Stieler geëindigd in een 4-2 overwinning voor Galatasaray. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door A. Cicaldau, waarmee Galatasaray met 1-0 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van D. Caleta-Car zorgde ervoor dat Galatasaray op 2-0 kwam te staan in de 30e minuut. In de 64e minuut volgde een derde treffer van Galatasaray, waarmee S. Feghouli zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Olympique Marseille kreeg een penalty toegewezen in de 68e minuut, die werd genomen door A. Milik. Deze wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de 3-0 op het scorebord bleef staan. Na 69 minuten deed A. Milik iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Olympique Marseille werd verkleind tot 3-1. In de 83e minuut werd opnieuw gescoord. Dit keer was het R. Babel die namens Galatasaray het net wist te raken. Even later viel het zesde en tevens laatste doelpunt van de wedstrijd. In de 85e minuut was het Olympique Marseille dat via A. Milik de stand op 4-2 zette en daarmee ook de einduitslag bepaalde.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Tobias Stieler en eindigde de wedstrijd dus met een 4-2 stand in het voordeel van Galatasaray.

Wedstrijdstatistieken Galatasaray - Olympique Marseille
Goals
4
2
Balbezit
41%
59%
Gele kaarten
2
6
Schoten totaal
10
14
Schoten op doel
6
8
Aanvallen
83
108
Gevaarlijke aanvallen
26
40
Passes
347
485
Overtredingen
11
18
Buitenspel
6
3
Corners
2
4
Wissels
5
1
LIVE Galatasaray - Olympique Marseille 4-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Galatasaray - Olympique Marseille teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
12' Doelpunt Galatasaray Doelpunt A. Cicaldau met assist van S. Feghouli Galatasaray 1-0
30' Eigen doelpunt Galatasaray Eigen doelpunt D. Caleta-Car A. Cicaldau Galatasaray 2-0
36' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor A. Cicaldau Galatasaray
37' Gele kaart Olympique Marseille Gele kaart voor P. Gueye Olympique Marseille
46' Gele kaart Olympique Marseille Gele kaart voor B. Dieng Olympique Marseille
51' Wissel Galatasaray Wissel O. Morutan voor A. Cicaldau Galatasaray
53' Gele kaart Olympique Marseille Gele kaart voor L. Peres Olympique Marseille
61' Gele kaart Olympique Marseille Gele kaart voor M. Guendouzi Olympique Marseille
63' Wissel Olympique Marseille Wissel K. de La Fuente voor P. Gueye Olympique Marseille
64' Doelpunt Galatasaray Doelpunt S. Feghouli met assist van K. Akturkoglu Galatasaray 3-0
68' Penalty gemist Olympique Marseille Penalty gemist A. Milik Olympique Marseille
69' Doelpunt Olympique Marseille Doelpunt A. Milik Olympique Marseille 3-1
82' Wissel Galatasaray Wissel C. Luyindama voor S. Feghouli Galatasaray
82' Wissel Galatasaray Wissel R. Babel voor K. Akturkoglu Galatasaray
83' Doelpunt Galatasaray Doelpunt R. Babel met assist van Marcao Galatasaray 4-1
85' Doelpunt Olympique Marseille Doelpunt A. Milik met assist van K. de La Fuente Olympique Marseille 4-2
89' Gele kaart Olympique Marseille Gele kaart voor A. Milik Olympique Marseille
93' Wissel Galatasaray Wissel Mostafa Mohamed voor M. Diagne Galatasaray
93' Wissel Galatasaray Wissel B. Elmaz voor B. Kutlu Galatasaray
94' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor O. Morutan Galatasaray
96' Gele kaart Olympique Marseille Gele kaart voor Gerson Olympique Marseille
Video hoogtepunten en samenvatting Galatasaray - Olympique Marseille
Opstellingen Galatasaray - Olympique Marseille
De opstellingen van Galatasaray en Olympique Marseille zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Galatasaray gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Olympique Marseille zal beginnen in een 4-1-3-2 opstelling.
Voorbeschouwing Galatasaray - Olympique Marseille

Galatasaray en Olympique Marseille spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Tobias Stieler en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Galatasaray en Olympique Marseille in de Europa League vond plaats op 30 september 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Resultaat Aantal
Winst Galatasaray 0
Winst Olympique Marseille 0
Gelijkspel 1
Totaal 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Galatasaray op een 1e positie staat, terwijl we Olympique Marseille terugvinden op de 3e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Galatasaray - Olympique Marseille Opstelling Galatasaray Opstelling Olympique Marseille Live Galatasaray - Olympique Marseille Live Galatasaray - Olympique Marseille kijken Galatasaray - Olympique Marseille kijken Live Galatasaray - Olympique Marseille stream Galatasaray - Olympique Marseille Fox Sports Nabeschouwing Galatasaray - Olympique Marseille Uitslag Galatasaray - Olympique Marseille Statistieken Galatasaray - Olympique Marseille Europa League 2021/2022 Galatasaray - Olympique Marseille wedden Galatasaray - Olympique Marseille gokken Galatasaray - Olympique Marseille Unibet