Nabeschouwing Legia Warszawa - Leicester City (1-0) || Europa League 2021/2022

Donderdag 30 september 2021 - 18:45 uur

In de Europa League 2021/2022 neemt Legia Warszawa het donderdag 30 september 2021 om 18:45 uur in eigen huis op tegen Leicester City. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Miejski Legii Warszawa im. Marszałka Józefa Piłsudskiego in Warszawa.

Via de Legia Warszawa - Leicester City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Legia Warszawa - Leicester City (1-0)

Het Europa League duel tussen Legia Warszawa en Leicester City is onder leiding van scheidsrechter Ivan Bebek geëindigd in een 1-0 overwinning voor Legia Warszawa. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 31e minuut door M. Emreli, waarmee Legia Warszawa met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Legia Warszawa.

LIVE Legia Warszawa - Leicester City 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Legia Warszawa - Leicester City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Gele kaart Leicester City Gele kaart voor L. Thomas Leicester City
31' Doelpunt Legia Warszawa Doelpunt M. Emreli met assist van Josue Legia Warszawa 1-0
52' Gele kaart Legia Warszawa Gele kaart voor Josue Legia Warszawa
67' Wissel Leicester City Wissel J. Maddison voor K. Dewsbury-Hall Leicester City
67' Wissel Leicester City Wissel H. Barnes voor A. Perez Leicester City
70' Wissel Legia Warszawa Wissel L. Kastrati voor A. Martins Legia Warszawa
78' Wissel Leicester City Wissel A. Lookman voor D. Amartey Leicester City
78' Wissel Legia Warszawa Wissel J. Abu Hanna voor M. Johansson Legia Warszawa
82' Wissel Leicester City Wissel J. Vardy voor P. Daka Leicester City
83' Wissel Legia Warszawa Wissel R. Lopes voor Josue Legia Warszawa
83' Gele kaart Legia Warszawa Gele kaart voor M. Emreli Legia Warszawa
84' Wissel Legia Warszawa Wissel T. Pekhart voor M. Emreli Legia Warszawa
84' Gele kaart Leicester City Gele kaart voor J. Maddison Leicester City
88' Gele kaart Legia Warszawa Gele kaart voor T. Pekhart Legia Warszawa
94' Gele kaart Legia Warszawa Gele kaart voor F. Mladenovic Legia Warszawa
Video hoogtepunten en samenvatting Legia Warszawa - Leicester City
Opstellingen Legia Warszawa - Leicester City

Voorbeschouwing Legia Warszawa - Leicester City

Legia Warszawa en Leicester City spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ivan Bebek en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Legia Warszawa en Leicester City elkaar treffen in de Europa League.

Winst Legia Warszawa 0
Winst Leicester City 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Legia Warszawa op een 1e positie staat, terwijl we Leicester City terugvinden op de 2e plaats.