Nabeschouwing Napoli - Spartak Moskva (2-3) || Europa League 2021/2022

Donderdag 30 september 2021 - 18:45 uur

In de Europa League 2021/2022 neemt Napoli het donderdag 30 september 2021 om 18:45 uur in eigen huis op tegen Spartak Moskva. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Diego Armando Maradona (Napoli) in Napoli.

Via de Napoli - Spartak Moskva live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Napoli - Spartak Moskva (2-3)

Het Europa League duel tussen Napoli en Spartak Moskva is onder leiding van scheidsrechter Ivan Kružliak geëindigd in een 2-3 overwinning voor Spartak Moskva. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Napoli kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 1e minuut, dankzij een goal van E. Elmas. In de 29e minuut moest M. Rui van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Ivan Kružliak een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Napoli verder met een speler minder. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte Q. Promes namens Spartak Moskva in de 55e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

In de 80e minuut was het Spartak Moskva dat met 1-2 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van M. Ignatov. In de 82e minuut moest Spartak Moskva verder met een man minder, nadat M. Caufriez een tweede gele kaart kreeg. Na 90 minuten kwam Spartak Moskva op een veiligere 1-3 voorsprong na een goal van Q. Promes. Het lukte Napoli na 94 minuten om de achterstand te verkleinen, nadat V. Osimhen de 2-3 wist te scoren.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Ivan Kružliak bij een 2-3 eindstand in het voordeel van Spartak Moskva.

LIVE Napoli - Spartak Moskva 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Napoli - Spartak Moskva teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Doelpunt Napoli Doelpunt E. Elmas Napoli 1-0
29' Rode kaart Napoli Rode kaart voor M. Rui Napoli
41' Wissel Napoli Wissel K. Malcuit voor L. Insigne Napoli
43' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor E. Ponce Spartak Moskva
46' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor R. Litvinov Spartak Moskva
46' Wissel Spartak Moskva Wissel A. Sobolev voor E. Ponce Spartak Moskva
53' Gele kaart Napoli Gele kaart voor G. Di Lorenzo Napoli
53' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor A. Sobolev Spartak Moskva
46' Wissel Napoli Wissel V. Osimhen voor A. Petagna Napoli
46' Wissel Napoli Wissel A. Z. Anguissa voor P. Zielinski Napoli
55' Doelpunt Spartak Moskva Doelpunt Q. Promes Spartak Moskva 1-1
65' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor M. Caufriez Spartak Moskva
65' Gele kaart Napoli Gele kaart voor K. Koulibaly Napoli
73' Wissel Spartak Moskva Wissel M. Ignatov voor R. Litvinov Spartak Moskva
73' Wissel Napoli Wissel H. Lozano voor M. Politano Napoli
77' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor Ayrton Spartak Moskva
78' Gele kaart Napoli Gele kaart voor F. Ruiz Napoli
80' Doelpunt Spartak Moskva Doelpunt M. Ignatov met assist van Ayrton Spartak Moskva 1-2
82' Wissel Napoli Wissel A. Ounas voor E. Elmas Napoli
82' Tweede gele kaart Spartak Moskva Tweede gele kaart voor M. Caufriez Spartak Moskva
85' Gele kaart Napoli Gele kaart voor K. Manolas Napoli
86' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor R. Vitoria Spartak Moskva
88' Wissel Spartak Moskva Wissel A. Lomovitskiy voor Z. Bakaev Spartak Moskva
89' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor A. Maksimenko Spartak Moskva
90' Doelpunt Spartak Moskva Doelpunt Q. Promes met assist van A. Sobolev Spartak Moskva 1-3
94' Doelpunt Napoli Doelpunt V. Osimhen met assist van G. Di Lorenzo Napoli 2-3
100' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor N. Umyarov Spartak Moskva
Video hoogtepunten en samenvatting Napoli - Spartak Moskva
Opstellingen Napoli - Spartak Moskva

Voorbeschouwing Napoli - Spartak Moskva

Napoli en Spartak Moskva spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ivan Kružliak en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Napoli en Spartak Moskva elkaar treffen in de Europa League.

Winst Napoli 0
Winst Spartak Moskva 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Napoli op een 3e positie staat, terwijl we Spartak Moskva terugvinden op de 4e plaats.