Nabeschouwing Olympique Lyon - Sparta Praha (3-0) || Europa League 2021/2022

Donderdag 4 november 2021 - 18:45 uur

In de Europa League 2021/2022 neemt Olympique Lyon het donderdag 4 november 2021 om 18:45 uur in eigen huis op tegen Sparta Praha. De wedstrijd wordt gespeeld in Parc Olympique Lyonnais in Décines-Charpieu.

Via de Olympique Lyon - Sparta Praha live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Olympique Lyon - Sparta Praha (3-0)

Het Europa League duel tussen Olympique Lyon en Sparta Praha is onder leiding van scheidsrechter Maurizio Mariani geëindigd in een 3-0 overwinning voor Olympique Lyon. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 61e minuut door I. Slimani, waarmee Olympique Lyonnais met 1-0 de leiding nam. Olympique Lyonnais vergrootte in de 63e minuut de voorsprong nadat het via een goal van I. Slimani op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was K. Toko Ekambi van Olympique Lyonnais die de 3-0 wist te maken in de 92e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Maurizio Mariani, waardoor Olympique Lyon een 3-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Olympique Lyon - Sparta Praha 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Olympique Lyon - Sparta Praha teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Wissel Sparta Praha Wissel A. Vindheim voor O. Celustka Sparta Praha
40' Gele kaart Sparta Praha Gele kaart voor A. Vindheim Sparta Praha
61' Doelpunt Olympique Lyonnais Doelpunt I. Slimani met assist van R. Cherki Olympique Lyonnais 1-0
63' Gele kaart Sparta Praha Gele kaart voor L. I. Krejci Sparta Praha
63' Doelpunt Olympique Lyonnais Doelpunt I. Slimani met assist van M. Caqueret Olympique Lyonnais 2-0
68' Wissel Sparta Praha Wissel B. Dockal voor M. Sacek Sparta Praha
68' Wissel Sparta Praha Wissel M. Pulkrab voor J. Pesek Sparta Praha
68' Wissel Olympique Lyonnais Wissel B. Guimaraes voor M. Caqueret Olympique Lyonnais
69' Wissel Olympique Lyonnais Wissel L. Paqueta voor I. Slimani Olympique Lyonnais
69' Wissel Olympique Lyonnais Wissel K. Toko Ekambi voor H. Aouar Olympique Lyonnais
81' Wissel Olympique Lyonnais Wissel B. Barcola voor R. Cherki Olympique Lyonnais
82' Wissel Sparta Praha Wissel A. Karabec voor L. Haraslin Sparta Praha
92' Doelpunt Olympique Lyonnais Doelpunt K. Toko Ekambi met assist van B. Barcola Olympique Lyonnais 3-0
Video hoogtepunten en samenvatting Olympique Lyon - Sparta Praha
Opstellingen Olympique Lyon - Sparta Praha
De opstellingen van Olympique Lyon en Sparta Praha zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Olympique Lyon gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Sparta Praha zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.