Nabeschouwing Omonia Nicosia - Antwerp (4-2) || Europa League 2021/2022

Donderdag 19 augustus 2021 - 19:00 uur

In de Europa League 2021/2022 neemt Omonia Nicosia het donderdag 19 augustus 2021 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Antwerp. De wedstrijd wordt gespeeld in Neo GSP in Nicosía.

Via de Omonia Nicosia - Antwerp live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Omonia Nicosia - Antwerp (4-2)

Het Europa League duel tussen Omonia Nicosia en Antwerp is onder leiding van scheidsrechter Lars Christian Andreas Ekberg geëindigd in een 4-2 overwinning voor Omonia Nicosia. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 26e minuut door M. Benson, waarmee Antwerp met 0-1 de leiding nam. Omonia Nicosia kwam in de 43e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van L. Loizou, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 49e minuut zette A. Kakoulis zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Omonia Nicosia de leiding in de wedstrijd nam.

Na 56 minuten werd de voorsprong voor Omonia Nicosia vergroot nadat L. Loizou de 3-1 wist te scoren. In de 62e minuut kwam Antwerp weer dichterbij, nadat K. Miyoshi de stand terug wist te brengen naar 3-2. In de 84e minuut werd de stand op 4-2 gezet na een benutte penalty van Omonia Nicosia speler I. B. Atiemwen.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Lars Christian Andreas Ekberg en eindigde de wedstrijd dus met een 4-2 stand in het voordeel van Omonia Nicosia.

LIVE Omonia Nicosia - Antwerp 4-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Omonia Nicosia - Antwerp teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Doelpunt Antwerp Doelpunt M. Benson met assist van M. Balikwisha Antwerp 0-1
42' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor P. Gerkens Antwerp
43' Doelpunt Omonia Nicosia Doelpunt L. Loizou met assist van A. Kakoulis Omonia Nicosia 1-1
49' Doelpunt Omonia Nicosia Doelpunt A. Kakoulis met assist van F. Papoulis Omonia Nicosia 2-1
56' Doelpunt Omonia Nicosia Doelpunt L. Loizou Omonia Nicosia 3-1
60' Wissel Antwerp Wissel K. Miyoshi voor P. Gerkens Antwerp
60' Wissel Antwerp Wissel R. Nainggolan voor M. Benson Antwerp
62' Doelpunt Antwerp Doelpunt K. Miyoshi Antwerp 3-2
68' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor K. Miyoshi Antwerp
73' Wissel Omonia Nicosia Wissel I. B. Atiemwen voor A. Kakoulis Omonia Nicosia
73' Wissel Omonia Nicosia Wissel M. Tzionis voor L. Loizou Omonia Nicosia
76' Wissel Omonia Nicosia Wissel P. Zachariou voor M. Diskerud Omonia Nicosia
77' Wissel Antwerp Wissel Buta voor J. Bataille Antwerp
77' Wissel Antwerp Wissel A. Seck voor B. Engels Antwerp
81' Wissel Omonia Nicosia Wissel M. Duris voor F. Papoulis Omonia Nicosia
81' Wissel Omonia Nicosia Wissel P. Psaltis voor F. Bachirou Omonia Nicosia
83' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor A. Seck Antwerp
84' Penalty Omonia Nicosia Penalty I. B. Atiemwen Omonia Nicosia 4-2
89' Wissel Antwerp Wissel F. Haroun voor J. Eggestein Antwerp
Video hoogtepunten en samenvatting Omonia Nicosia - Antwerp
Opstellingen Omonia Nicosia - Antwerp
De opstellingen van Omonia Nicosia en Antwerp zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Omonia Nicosia gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Antwerp zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Brian Priske Pedersen
Voorbeschouwing Omonia Nicosia - Antwerp

Omonia Nicosia en Antwerp spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Lars Christian Andreas Ekberg en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Omonia Nicosia en Antwerp elkaar treffen in de Europa League.