Nabeschouwing Omonia Nicosia - Flora (1-0) || Europa League 2021/2022

Donderdag 5 augustus 2021 - 18:00 uur

In de Europa League 2021/2022 neemt Omonia Nicosia het donderdag 5 augustus 2021 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Flora. De wedstrijd wordt gespeeld in Neo GSP in Nicosía.

Via de Omonia Nicosia - Flora live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Omonia Nicosia - Flora (1-0)

Het Europa League duel tussen Omonia Nicosia en Flora is onder leiding van scheidsrechter Radu Petrescu geëindigd in een 1-0 overwinning voor Omonia Nicosia. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door M. Tzionis, waarmee Omonia Nicosia met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Omonia Nicosia dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Omonia Nicosia.

LIVE Omonia Nicosia - Flora 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Omonia Nicosia - Flora teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Omonia Nicosia Doelpunt M. Tzionis met assist van J. Lecjaks Omonia Nicosia 1-0
46' Wissel Omonia Nicosia Wissel N. Panagiotou voor T. Hubocan Omonia Nicosia
62' Wissel Flora Wissel M. Poom voor M. Soomets Flora
64' Wissel Omonia Nicosia Wissel F. Papoulis voor L. Loizou Omonia Nicosia
75' Wissel Flora Wissel R. Alliku voor S. Zenjov Flora
80' Wissel Flora Wissel K. Kallaste voor M. Lukka Flora
80' Wissel Omonia Nicosia Wissel A. Kakoulis voor M. Scepovic Omonia Nicosia
80' Wissel Omonia Nicosia Wissel Kiko voor M. Tzionis Omonia Nicosia
86' Gele kaart Flora Gele kaart voor M. Kuusk Flora
Video hoogtepunten en samenvatting Omonia Nicosia - Flora
Opstellingen Omonia Nicosia - Flora
De opstellingen van Omonia Nicosia en Flora zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Omonia Nicosia gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Flora zal beginnen in een 4-5-1 opstelling.
Formatie 4-5-1
Coach Jürgen Henn
Voorbeschouwing Omonia Nicosia - Flora

Omonia Nicosia en Flora spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Radu Petrescu en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Omonia Nicosia en Flora elkaar treffen in de Europa League.