Nabeschouwing Rapid Wien - West Ham United (0-2) || Europa League 2021/2022

Donderdag 25 november 2021 - 18:45 uur

In de Europa League 2021/2022 neemt Rapid Wien het donderdag 25 november 2021 om 18:45 uur in eigen huis op tegen West Ham United. De wedstrijd wordt gespeeld in Allianz Stadion in Wien.

Via de Rapid Wien - West Ham United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rapid Wien - West Ham United (0-2)

Het Europa League duel tussen Rapid Wien en West Ham United is onder leiding van scheidsrechter Sergey Ivanov geëindigd in een 0-2 overwinning voor West Ham United. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 40e minuut door A. Yarmolenko, waarmee West Ham United met 0-1 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 47e minuut voor dat West Ham United via M. Noble op 0-2 kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor West Ham United.

LIVE Rapid Wien - West Ham United 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rapid Wien - West Ham United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

40' Doelpunt West Ham United Doelpunt A. Yarmolenko met assist van N. Vlasic West Ham United 0-1
47' Penalty West Ham United Penalty M. Noble West Ham United 0-2
59' Wissel Rapid Vienna Wissel M. Grull voor C. Knasmullner Rapid Vienna
59' Wissel Rapid Vienna Wissel E. Kara voor K. Kitagawa Rapid Vienna
65' Wissel West Ham United Wissel P. Fornals voor M. Lanzini West Ham United
65' Wissel West Ham United Wissel A. Kral voor T. Soucek West Ham United
65' Wissel West Ham United Wissel S. Benrahma voor J. Bowen West Ham United
75' Wissel Rapid Vienna Wissel T. Ballo voor K. Arase Rapid Vienna
77' Wissel West Ham United Wissel S. Perkins voor N. Vlasic West Ham United
77' Wissel West Ham United Wissel R. Fredericks voor A. Masuaku West Ham United
91' Wissel Rapid Vienna Wissel O. Strunz voor T. Fountas Rapid Vienna
91' Wissel Rapid Vienna Wissel S. Grahovac voor R. Ljubicic Rapid Vienna
Video hoogtepunten en samenvatting Rapid Wien - West Ham United
Opstellingen Rapid Wien - West Ham United
De opstellingen van Rapid Wien en West Ham United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rapid Wien gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en West Ham United zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Rapid Wien - West Ham United

Rapid Wien en West Ham United spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sergey Ivanov en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Rapid Wien en West Ham United in de Europa League vond plaats op 30 september 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor West Ham United. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is West Ham United favoriet. 1 keer wist de ploeg van Rapid Wien te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Rapid Wien. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Rapid Wien 0
Winst West Ham United 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rapid Wien op een 4e positie staat, terwijl we West Ham United terugvinden op de 1e plaats.