Nabeschouwing Rapid Wien - Anorthosis (3-0) || Europa League 2021/2022

Donderdag 5 augustus 2021 - 20:30 uur

In de Europa League 2021/2022 neemt Rapid Wien het donderdag 5 augustus 2021 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Anorthosis. De wedstrijd wordt gespeeld in Allianz Stadion in Wien.

Via de Rapid Wien - Anorthosis live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rapid Wien - Anorthosis (3-0)

Het Europa League duel tussen Rapid Wien en Anorthosis is onder leiding van scheidsrechter Maurizio Mariani geëindigd in een 3-0 overwinning voor Rapid Wien. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 35e minuut door E. Kara, waarmee Rapid Vienna met 1-0 de leiding nam. Rapid Vienna kreeg via C. Knasmullner in de 62e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat arbiter Maurizio Mariani de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Rapid Vienna via een goal van T. Fountas in de 65e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

In de 83e minuut volgde een derde treffer van Rapid Vienna, waarmee M. Grull zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Maurizio Mariani, waardoor Rapid Wien een 3-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Rapid Wien - Anorthosis
3
0
LIVE Rapid Wien - Anorthosis 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rapid Wien - Anorthosis teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Gele kaart Anorthosis Gele kaart voor P. Arajuuri Anorthosis
35' Doelpunt Rapid Vienna Doelpunt E. Kara met assist van C. Knasmullner Rapid Vienna 1-0
46' Wissel Anorthosis Wissel D. Popovic voor M. Ioannou Anorthosis
46' Wissel Anorthosis Wissel M. Deletic voor N. Kaltsas Anorthosis
47' Gele kaart Anorthosis Gele kaart voor P. Korrea Anorthosis
59' Wissel Anorthosis Wissel H. Hambardzumyan voor P. Korrea Anorthosis
59' Wissel Anorthosis Wissel G. Loria voor A. Tzur Anorthosis
62' Penalty gemist Rapid Vienna Penalty gemist C. Knasmullner Rapid Vienna
65' Doelpunt Rapid Vienna Doelpunt T. Fountas met assist van K. Arase Rapid Vienna 2-0
71' Wissel Rapid Vienna Wissel L. Schuster voor C. Knasmullner Rapid Vienna
72' Wissel Anorthosis Wissel D. Christofi voor L. Christodoulopoulos Anorthosis
78' Wissel Rapid Vienna Wissel J. Auer voor K. Arase Rapid Vienna
78' Wissel Rapid Vienna Wissel O. Strunz voor T. Fountas Rapid Vienna
80' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor T. Schick Rapid Vienna
81' Gele kaart Anorthosis Gele kaart voor M. Antoniadis Anorthosis
83' Doelpunt Rapid Vienna Doelpunt M. Grull met assist van S. Grahovac Rapid Vienna 3-0
87' Wissel Rapid Vienna Wissel L. Sulzbacher voor M. Grull Rapid Vienna
91' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor L. Sulzbacher Rapid Vienna
Video hoogtepunten en samenvatting Rapid Wien - Anorthosis
Opstellingen Rapid Wien - Anorthosis
De opstellingen van Rapid Wien en Anorthosis zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rapid Wien gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Anorthosis zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Coach Dietmar Didi Kühbauer
Voorbeschouwing Rapid Wien - Anorthosis

Rapid Wien en Anorthosis spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Maurizio Mariani en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Rapid Wien en Anorthosis elkaar treffen in de Europa League.