Nabeschouwing Real Betis - Bayer Leverkusen (1-1) || Europa League 2021/2022

Donderdag 21 oktober 2021 - 18:45 uur

In de Europa League 2021/2022 neemt Real Betis het donderdag 21 oktober 2021 om 18:45 uur in eigen huis op tegen Bayer Leverkusen. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Benito Villamarín in Sevilla.

Via de Real Betis - Bayer Leverkusen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Betis - Bayer Leverkusen (1-1)

De Europa League 2021/2022 wedstrijd tussen Real Betis en Bayer Leverkusen geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 75 minuten. B. Iglesias maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Real Betis vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Lange tijd leek het erop dat Bayer 04 Leverkusen het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 82e minuut was het namelijk R. Andrich die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Real Betis - Bayer Leverkusen 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Betis - Bayer Leverkusen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Gele kaart Real Betis Gele kaart voor J. Miranda Real Betis
46' Wissel Real Betis Wissel A. Moreno voor J. Miranda Real Betis
46' Wissel Real Betis Wissel D. Lainez voor Joaquin Real Betis
50' Gele kaart Bayer 04 Leverkusen Gele kaart voor L. Alario Bayer 04 Leverkusen
62' Gele kaart Bayer 04 Leverkusen Gele kaart voor E. Tapsoba Bayer 04 Leverkusen
64' Wissel Real Betis Wissel S. Canales voor N. Fekir Real Betis
69' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel P. Schick voor L. Alario Bayer 04 Leverkusen
69' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel F. Wirtz voor A. Adli Bayer 04 Leverkusen
71' Gele kaart Real Betis Gele kaart voor G. Pezzella Real Betis
71' Gele kaart Bayer 04 Leverkusen Gele kaart voor P. Hincapie Bayer 04 Leverkusen
71' Wissel Real Betis Wissel Juanmi voor A. Ruibal Real Betis
75' Penalty Real Betis Penalty B. Iglesias Real Betis 1-0
76' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel M. Bakker voor P. Hincapie Bayer 04 Leverkusen
76' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel Paulinho voor K. Bellarabi Bayer 04 Leverkusen
82' Doelpunt Bayer 04 Leverkusen Doelpunt R. Andrich Bayer 04 Leverkusen 1-1
85' Wissel Real Betis Wissel Willian Jose voor B. Iglesias Real Betis
86' Gele kaart Bayer 04 Leverkusen Gele kaart voor M. Diaby Bayer 04 Leverkusen
91' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel E. Palacios voor M. Diaby Bayer 04 Leverkusen
Video hoogtepunten en samenvatting Real Betis - Bayer Leverkusen
Opstellingen Real Betis - Bayer Leverkusen
De opstellingen van Real Betis en Bayer Leverkusen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Real Betis gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Bayer Leverkusen zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Gerardo Seoane
Voorbeschouwing Real Betis - Bayer Leverkusen

Real Betis en Bayer Leverkusen spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bartosz Frankowski en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Real Betis en Bayer Leverkusen elkaar treffen in de Europa League.

Winst Real Betis 0
Winst Bayer Leverkusen 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Real Betis op een 2e positie staat, terwijl we Bayer Leverkusen terugvinden op de 1e plaats.