Nabeschouwing Slavia Praag - Legia Warszawa (2-2) || Europa League 2021/2022

Donderdag 19 augustus 2021 - 19:00 uur

In de Europa League 2021/2022 neemt Slavia Praag het donderdag 19 augustus 2021 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Legia Warszawa. De wedstrijd wordt gespeeld in Sinobo stadium in Praha.

Via de Slavia Praag - Legia Warszawa live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Slavia Praag - Legia Warszawa (2-2)

De Europa League 2021/2022 wedstrijd tussen Slavia Praag en Legia Warszawa geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 2-2 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door M. Emreli, waarmee Legia Warszawa met 0-1 de leiding nam. Slavia Praha kwam in de 33e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. Bah, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 37e minuut zette J. Juranovic zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Legia Warszawa de leiding in de wedstrijd nam.

Na 48 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat L. Masopust de 2-2 maakte voor Slavia Praha.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Slavia Praag - Legia Warszawa 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Slavia Praag - Legia Warszawa teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Gele kaart Legia Warszawa Gele kaart voor Luquinhas Legia Warszawa
20' Doelpunt Legia Warszawa Doelpunt M. Emreli met assist van M. Nawrocki Legia Warszawa 0-1
26' Gele kaart Slavia Praha Gele kaart voor O. Dorley Slavia Praha
33' Doelpunt Slavia Praha Doelpunt A. Bah met assist van L. Masopust Slavia Praha 1-1
36' Gele kaart Legia Warszawa Gele kaart voor L. Rose Legia Warszawa
37' Doelpunt Legia Warszawa Doelpunt J. Juranovic met assist van M. Nawrocki Legia Warszawa 1-2
48' Doelpunt Slavia Praha Doelpunt L. Masopust met assist van I. Traore Slavia Praha 2-2
46' Wissel Slavia Praha Wissel J. Kuchta voor J. Hromada Slavia Praha
46' Wissel Legia Warszawa Wissel M. Holownia voor L. Rose Legia Warszawa
46' Wissel Legia Warszawa Wissel Josue voor R. Lopes Legia Warszawa
46' Wissel Legia Warszawa Wissel M. Rosolek voor K. Skibicki Legia Warszawa
53' Gele kaart Slavia Praha Gele kaart voor I. Traore Slavia Praha
61' Wissel Slavia Praha Wissel U. Ekpai voor A. Sima Slavia Praha
61' Wissel Slavia Praha Wissel O. Lingr voor I. Schranz Slavia Praha
67' Wissel Slavia Praha Wissel D. Samek voor L. Masopust Slavia Praha
82' Wissel Slavia Praha Wissel S. Tecl voor N. Stanciu Slavia Praha
Video hoogtepunten en samenvatting Slavia Praag - Legia Warszawa
Opstellingen Slavia Praag - Legia Warszawa
De opstellingen van Slavia Praag en Legia Warszawa zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Slavia Praag gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Legia Warszawa zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.