Nabeschouwing Slovan Bratislava - Olympiakos Piraeus (2-2) || Europa League 2021/2022

Donderdag 26 augustus 2021 - 20:45 uur

In de Europa League 2021/2022 neemt Slovan Bratislava het donderdag 26 augustus 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Olympiakos Piraeus. De wedstrijd wordt gespeeld in Štadión Tehelné pole in Bratislava.

Via de Slovan Bratislava - Olympiakos Piraeus live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Slovan Bratislava - Olympiakos Piraeus (2-2)

De Europa League 2021/2022 wedstrijd tussen Slovan Bratislava en Olympiakos Piraeus geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor V. De Marco in de 26e minuut, waardoor Slovan Bratislava met een man minder kwam te staan. De eerste goal viel in de eerste helft, na 33 minuten was het Y. El Arabi die Olympiakos Piraeus op een 0-1 voorsprong zette. Na de openingsgoal kwam Slovan Bratislava in de 42e minuut op gelijke hoogte dankzij een doelpunt van E. Henty.

In de 54e minuut was het Olympiakos Piraeus dat met 1-2 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van H. Onyekuru. Kort daarna werd de score tussen beide ploegen weer gelijk, nadat A. Green van Slovan Bratislava de 2-2 maakte in de 62e minuut.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Slovan Bratislava - Olympiakos Piraeus 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Slovan Bratislava - Olympiakos Piraeus teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Gele kaart Olympiakos Piraeus Gele kaart voor M. Camara Olympiakos Piraeus
26' Rode kaart Slovan Bratislava Rode kaart voor V. De Marco Slovan Bratislava
33' Doelpunt Olympiakos Piraeus Doelpunt Y. El Arabi met assist van M. Valbuena Olympiakos Piraeus 0-1
36' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel A. Bouchalakis voor M. Camara Olympiakos Piraeus
38' Gele kaart Slovan Bratislava Gele kaart voor V. Weiss Slovan Bratislava
42' Doelpunt Slovan Bratislava Doelpunt E. Henty met assist van J. Zmrhal Slovan Bratislava 1-1
54' Doelpunt Olympiakos Piraeus Doelpunt H. Onyekuru met assist van M. Valbuena Olympiakos Piraeus 1-2
60' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel Rony Lopes voor M. Valbuena Olympiakos Piraeus
62' Doelpunt Slovan Bratislava Doelpunt A. Green met assist van V. Bozhikov Slovan Bratislava 2-2
67' Wissel Slovan Bratislava Wissel J. de Kamps voor A. Cavric Slovan Bratislava
72' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel M. Vrousai voor Y. El Arabi Olympiakos Piraeus
72' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel P. Kunde voor Y. MVila Olympiakos Piraeus
72' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel Koka voor H. Onyekuru Olympiakos Piraeus
78' Gele kaart Olympiakos Piraeus Gele kaart voor M. Vrousai Olympiakos Piraeus
79' Wissel Slovan Bratislava Wissel D. Strelec voor V. Weiss Slovan Bratislava
79' Wissel Slovan Bratislava Wissel D. Drazic voor E. Henty Slovan Bratislava
85' Wissel Slovan Bratislava Wissel D. Hrncar voor A. Green Slovan Bratislava
85' Wissel Slovan Bratislava Wissel R. Krizan voor L. Pauschek Slovan Bratislava
88' Gele kaart Olympiakos Piraeus Gele kaart voor A. Bouchalakis Olympiakos Piraeus
Video hoogtepunten en samenvatting Slovan Bratislava - Olympiakos Piraeus
Opstellingen Slovan Bratislava - Olympiakos Piraeus
De opstellingen van Slovan Bratislava en Olympiakos Piraeus zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Slovan Bratislava gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Olympiakos Piraeus zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.