Nabeschouwing Spartak Moskva - Leicester City (3-4) || Europa League 2021/2022

Woensdag 20 oktober 2021 - 16:30 uur

In de Europa League 2021/2022 neemt Spartak Moskva het woensdag 20 oktober 2021 om 16:30 uur in eigen huis op tegen Leicester City. De wedstrijd wordt gespeeld in Otkrytiye Arena in Moskva.

Via de Spartak Moskva - Leicester City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Spartak Moskva - Leicester City (3-4)

Het Europa League duel tussen Spartak Moskva en Leicester City is onder leiding van scheidsrechter Anastasios Sidiropoulos geëindigd in een 3-4 overwinning voor Leicester City. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door A. Sobolev, waarmee Spartak Moskva met 1-0 de leiding nam. Spartak Moskva vergrootte in de 44e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Larsson op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 45e minuut wist Leicester City de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via P. Daka.

Na 48 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat P. Daka de 2-2 maakte voor Leicester City. Leicester City leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 54 minuten op voorsprong na een goal van P. Daka: 2-3. Even later was het opnieuw P. Daka die voor zijn team wist te scoren. Daarmee zette hij Leicester City op 2-4 in de 79e minuut. Namens Spartak Moskva mocht A. Sobolev in de 86e minuut het laatste doelpunt van de wedstrijd maken, die daarmee tekende voor de eindstand: 3-4.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Anastasios Sidiropoulos bij een 3-4 eindstand in het voordeel van Leicester City.

LIVE Spartak Moskva - Leicester City 3-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Spartak Moskva - Leicester City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Spartak Moskva Doelpunt A. Sobolev met assist van Z. Bakaev Spartak Moskva 1-0
30' Gele kaart Leicester City Gele kaart voor R. Pereira Leicester City
33' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor R. Litvinov Spartak Moskva
44' Doelpunt Spartak Moskva Doelpunt J. Larsson met assist van V. Moses Spartak Moskva 2-0
45' Doelpunt Leicester City Doelpunt P. Daka met assist van K. Iheanacho Leicester City 2-1
48' Doelpunt Leicester City Doelpunt P. Daka met assist van K. Iheanacho Leicester City 2-2
54' Doelpunt Leicester City Doelpunt P. Daka met assist van Y. Tielemans Leicester City 2-3
59' Wissel Leicester City Wissel M. Albrighton voor R. Pereira Leicester City
65' Wissel Leicester City Wissel H. Choudhury voor Y. Tielemans Leicester City
68' Wissel Spartak Moskva Wissel Q. Promes voor Z. Bakaev Spartak Moskva
68' Wissel Spartak Moskva Wissel M. Ignatov voor R. Zobnin Spartak Moskva
79' Doelpunt Leicester City Doelpunt P. Daka met assist van J. Maddison Leicester City 2-4
82' Wissel Leicester City Wissel J. Vestergaard voor J. Evans Leicester City
82' Wissel Leicester City Wissel R. Bertrand voor L. Thomas Leicester City
86' Doelpunt Spartak Moskva Doelpunt A. Sobolev met assist van V. Moses Spartak Moskva 3-4
88' Gele kaart Leicester City Gele kaart voor B. Soumare Leicester City
89' Wissel Spartak Moskva Wissel A. Lomovitskiy voor J. Larsson Spartak Moskva
95' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor A. Lomovitskiy Spartak Moskva
Video hoogtepunten en samenvatting Spartak Moskva - Leicester City
Opstellingen Spartak Moskva - Leicester City
De opstellingen van Spartak Moskva en Leicester City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Spartak Moskva gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Leicester City zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Formatie 3-4-2-1
Coach Rui Carlos Pinho da Vitória
Formatie 3-4-1-2
Coach Brendan Rodgers
Voorbeschouwing Spartak Moskva - Leicester City

Spartak Moskva en Leicester City spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Anastasios Sidiropoulos en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Spartak Moskva en Leicester City elkaar treffen in de Europa League.

Winst Spartak Moskva 0
Winst Leicester City 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Spartak Moskva op een 2e positie staat, terwijl we Leicester City terugvinden op de 4e plaats.