Nabeschouwing Arsenal - Bodø / Glimt (3-0) || Europa League 2022/2023

Donderdag 6 oktober 2022 - 21:00 uur

In de Europa League 2022/2023 neemt Arsenal het donderdag 6 oktober 2022 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Bodø / Glimt. De wedstrijd wordt gespeeld in Emirates Stadium in London.

Via de Arsenal - Bodø / Glimt live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Arsenal - Bodø / Glimt (3-0)

Het Europa League duel tussen Arsenal en Bodø / Glimt is onder leiding van scheidsrechter Harm Osmers geëindigd in een 3-0 overwinning voor Arsenal. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door E. Nketiah, waarmee Arsenal met 1-0 de leiding nam. Arsenal vergrootte in de 28e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. Holding op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 84e minuut volgde een derde treffer van Arsenal, waarmee F. Vieira zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Harm Osmers, waardoor Arsenal een 3-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Arsenal - Bodø / Glimt 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Arsenal - Bodø / Glimt teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Doelpunt Arsenal Doelpunt E. Nketiah met assist van K. Tierney Arsenal 1-0
28' Doelpunt Arsenal Doelpunt R. Holding met assist van F. Vieira Arsenal 2-0
34' Gele kaart Bodø / Glimt Gele kaart voor B. Wembangomo Bodø / Glimt
42' Gele kaart Arsenal Gele kaart voor G. Xhaka Arsenal
53' Gele kaart Bodø / Glimt Gele kaart voor A. Sampsted Bodø / Glimt
58' Wissel Arsenal Wissel G. Jesus voor G. Martinelli Arsenal
58' Wissel Arsenal Wissel M. Odegaard voor G. Xhaka Arsenal
58' Wissel Arsenal Wissel B. Saka voor Marquinhos Arsenal
70' Wissel Arsenal Wissel B. White voor K. Tierney Arsenal
73' Wissel Bodø / Glimt Wissel O. Solbakken voor J. Mvuka Mugisha Bodø / Glimt
73' Wissel Bodø / Glimt Wissel A. Gronbaek voor H. Vetlesen Bodø / Glimt
82' Wissel Arsenal Wissel R. Nelson voor E. Nketiah Arsenal
84' Doelpunt Arsenal Doelpunt F. Vieira met assist van G. Jesus Arsenal 3-0
88' Wissel Bodø / Glimt Wissel M. Hoibraaten voor M. Lode Bodø / Glimt
88' Wissel Bodø / Glimt Wissel M. Konradsen voor A. Sampsted Bodø / Glimt
88' Wissel Bodø / Glimt Wissel L. Salvesen voor R. Espejord Bodø / Glimt
Video hoogtepunten en samenvatting Arsenal - Bodø / Glimt
Opstellingen Arsenal - Bodø / Glimt
De opstellingen van Arsenal en Bodø / Glimt zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Arsenal gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Bodø / Glimt zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.