Nabeschouwing Dynamo Kiev - Fenerbahçe (0-2) || Europa League 2022/2023

Donderdag 3 november 2022 - 21:00 uur

In de Europa League 2022/2023 neemt Dynamo Kiev het donderdag 3 november 2022 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Fenerbahçe. De wedstrijd wordt gespeeld in Moravski Stadion in Moravske-Toplice.

Via de Dynamo Kiev - Fenerbahçe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dynamo Kiev - Fenerbahçe (0-2)

Het Europa League duel tussen Dynamo Kiev en Fenerbahçe is onder leiding van scheidsrechter Duje Strukan geëindigd in een 0-2 overwinning voor Fenerbahçe. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door A. Guler, waarmee Fenerbahçe met 0-1 de leiding nam. Fenerbahçe vergrootte in de 47e minuut de voorsprong nadat het via een goal van W. Arao op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 68e minuut kreeg I. Zabarnyi van Dynamo Kyiv voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Dynamo Kyiv de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Fenerbahçe.

LIVE Dynamo Kiev - Fenerbahçe 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dynamo Kiev - Fenerbahçe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt A. Guler Fenerbahçe 0-1
47' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt W. Arao met assist van A. Guler Fenerbahçe 0-2
46' Wissel Dynamo Kyiv Wissel V. Kabaev voor A. Besedin Dynamo Kyiv
46' Wissel Dynamo Kyiv Wissel D. Garmash voor V. Shepelev Dynamo Kyiv
52' Gele kaart Dynamo Kyiv Gele kaart voor D. Garmash Dynamo Kyiv
57' Gele kaart Dynamo Kyiv Gele kaart voor I. Zabarnyi Dynamo Kyiv
64' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor A. Szalai Fenerbahçe
64' Wissel Fenerbahçe Wissel E. Mor voor A. Guler Fenerbahçe
64' Wissel Fenerbahçe Wissel Joao Pedro voor M. Batshuayi Fenerbahçe
64' Wissel Fenerbahçe Wissel I. C. Kahveci voor E. Valencia Fenerbahçe
68' Tweede gele kaart Dynamo Kyiv Tweede gele kaart voor I. Zabarnyi Dynamo Kyiv
70' Wissel Dynamo Kyiv Wissel O. Karavaev voor V. Buyalskyy Dynamo Kyiv
70' Wissel Dynamo Kyiv Wissel T. Kedziora voor K. Vivcharenko Dynamo Kyiv
73' Wissel Fenerbahçe Wissel M. Zajc voor W. Arao Fenerbahçe
79' Wissel Fenerbahçe Wissel E. Alioski voor Lincoln Fenerbahçe
86' Wissel Dynamo Kyiv Wissel S. Diallo voor V. Tsygankov Dynamo Kyiv
90' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor E. Mor Fenerbahçe
93' Gele kaart Dynamo Kyiv Gele kaart voor S. Sydorchuk Dynamo Kyiv
95' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor I. C. Kahveci Fenerbahçe
Video hoogtepunten en samenvatting Dynamo Kiev - Fenerbahçe
Opstellingen Dynamo Kiev - Fenerbahçe
De opstellingen van Dynamo Kiev en Fenerbahçe zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Dynamo Kiev gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Fenerbahçe zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Coach Mircea Lucescu
Voorbeschouwing Dynamo Kiev - Fenerbahçe

Dynamo Kiev en Fenerbahçe spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Duje Strukan en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Dynamo Kiev en Fenerbahçe in de Europa League vond plaats op 8 september 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Fenerbahçe. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Fenerbahçe favoriet. 1 keer wist de ploeg van Dynamo Kiev te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Dynamo Kiev. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Dynamo Kiev 0
Winst Fenerbahçe 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Dynamo Kiev op een 4e positie staat, terwijl we Fenerbahçe terugvinden op de 1e plaats.