Nabeschouwing Ferencváros - Crvena Zvezda (2-1) || Europa League 2022/2023

Donderdag 13 oktober 2022 - 21:00 uur

In de Europa League 2022/2023 neemt Ferencváros het donderdag 13 oktober 2022 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Crvena Zvezda. De wedstrijd wordt gespeeld in Groupama Aréna in Budapest.

Via de Ferencváros - Crvena Zvezda live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ferencváros - Crvena Zvezda (2-1)

Het Europa League duel tussen Ferencváros en Crvena Zvezda is onder leiding van scheidsrechter Daniel Stefanski geëindigd in een 2-1 overwinning voor Ferencváros. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door K. Zachariassen, waarmee Ferencváros met 1-0 de leiding nam. Crvena Zvezda kwam in de 55e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van S. Mitrovic, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 61e minuut zette S. Mmaee zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Ferencváros de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Daniel Stefanski, waardoor Ferencváros een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Ferencváros - Crvena Zvezda 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ferencváros - Crvena Zvezda teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Gele kaart Crvena Zvezda Gele kaart voor S. Erakovic Crvena Zvezda
23' Doelpunt Ferencváros Doelpunt K. Zachariassen Ferencváros 1-0
27' Wissel Crvena Zvezda Wissel K. Kangwa voor S. Sanogo Crvena Zvezda
28' Gele kaart Ferencváros Gele kaart voor M. Knoester Ferencváros
46' VAR: Afgekeurd doelpunt A. Pešić Afgekeurd doelpunt vanwege hands A. Pešić Crvena Zvezda
51' Gele kaart Ferencváros Gele kaart voor E. Botka Ferencváros
55' Doelpunt Crvena Zvezda Doelpunt S. Mitrovic Crvena Zvezda 1-1
61' Doelpunt Ferencváros Doelpunt S. Mmaee met assist van L. Paszka Ferencváros 2-1
61' Wissel Crvena Zvezda Wissel O. Bukari voor A. Katai Crvena Zvezda
62' Gele kaart Ferencváros Gele kaart voor A. Traore Ferencváros
66' Wissel Ferencváros Wissel T. C. Nguen voor A. Gojak Ferencváros
81' Wissel Ferencváros Wissel A. Esiti voor M. Besic Ferencváros
81' Wissel Crvena Zvezda Wissel N. Milunovic voor A. Dragovic Crvena Zvezda
81' Wissel Crvena Zvezda Wissel J. Mijatovic voor G. Kanga Crvena Zvezda
85' Gele kaart Ferencváros Gele kaart voor A. Bogdan Ferencváros
91' Gele kaart Ferencváros Gele kaart voor T. C. Nguen Ferencváros
94' Wissel Ferencváros Wissel F. Boli voor R. Mmaee Ferencváros
Video hoogtepunten en samenvatting Ferencváros - Crvena Zvezda
Opstellingen Ferencváros - Crvena Zvezda
De opstellingen van Ferencváros en Crvena Zvezda zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ferencváros gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Crvena Zvezda zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.