Nabeschouwing Freiburg - Nantes (2-0) || Europa League 2022/2023

Donderdag 6 oktober 2022 - 21:00 uur

In de Europa League 2022/2023 neemt Freiburg het donderdag 6 oktober 2022 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Nantes. De wedstrijd wordt gespeeld in Europa Park Stadium in Freiburg.

Via de Freiburg - Nantes live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Freiburg - Nantes (2-0)

Het Europa League duel tussen Freiburg en Nantes is onder leiding van scheidsrechter Glenn Nyberg geëindigd in een 2-0 overwinning voor Freiburg. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 48e minuut door D. Kyereh, waarmee SC Freiburg met 1-0 de leiding nam. SC Freiburg vergrootte in de 72e minuut de voorsprong nadat het via een goal van V. Grifo op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Freiburg.

LIVE Freiburg - Nantes 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Freiburg - Nantes teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Wissel SC Freiburg Wissel N. Petersen voor M. Gregoritsch SC Freiburg
48' Doelpunt SC Freiburg Doelpunt D. Kyereh met assist van R. Doan SC Freiburg 1-0
66' Gele kaart SC Freiburg Gele kaart voor K. Sildillia SC Freiburg
66' Gele kaart Nantes Gele kaart voor Mostafa Mohamed Nantes
69' Wissel Nantes Wissel M. Sissoko voor P. Chirivella Nantes
69' Wissel Nantes Wissel I. Ganago voor M. Simon Nantes
71' Wissel SC Freiburg Wissel Y. Keitel voor M. Eggestein SC Freiburg
72' Doelpunt SC Freiburg Doelpunt V. Grifo met assist van C. Gunter SC Freiburg 2-0
78' Gele kaart SC Freiburg Gele kaart voor C. Gunter SC Freiburg
78' Wissel Nantes Wissel S. Corchia voor D. Appiah Nantes
78' Wissel Nantes Wissel E. Guessand voor A. Girotto Nantes
82' Wissel SC Freiburg Wissel N. Weisshaupt voor V. Grifo SC Freiburg
82' Wissel SC Freiburg Wissel K. Schade voor D. Kyereh SC Freiburg
82' Wissel SC Freiburg Wissel L. Kubler voor R. Doan SC Freiburg
84' Wissel Nantes Wissel K. Bamba voor Mostafa Mohamed Nantes
90' Gele kaart SC Freiburg Gele kaart voor Y. Keitel SC Freiburg
Video hoogtepunten en samenvatting Freiburg - Nantes
Opstellingen Freiburg - Nantes
De opstellingen van Freiburg en Nantes zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Freiburg gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Nantes zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Coach Christian Streich
Coach Antoine Kombouare
Voorbeschouwing Freiburg - Nantes

Freiburg en Nantes spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Glenn Nyberg en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Freiburg en Nantes elkaar treffen in de Europa League.

Winst Freiburg 0
Winst Nantes 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Freiburg op een 1e positie staat, terwijl we Nantes terugvinden op de 3e plaats.