Nabeschouwing Freiburg - Olympiakos Piraeus (1-1) || Europa League 2022/2023

Donderdag 27 oktober 2022 - 21:00 uur

In de Europa League 2022/2023 neemt Freiburg het donderdag 27 oktober 2022 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Olympiakos Piraeus. De wedstrijd wordt gespeeld in Europa Park Stadium in Freiburg.

Via de Freiburg - Olympiakos Piraeus live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Freiburg - Olympiakos Piraeus (1-1)

De Europa League 2022/2023 wedstrijd tussen Freiburg en Olympiakos Piraeus geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door Y. El Arabi, waarmee Olympiakos Piraeus met 0-1 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat SC Freiburg het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 93e minuut was het namelijk L. Kubler die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette. In de 97e minuut kreeg O. Ba van Olympiakos Piraeus voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Olympiakos Piraeus de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Freiburg - Olympiakos Piraeus 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Freiburg - Olympiakos Piraeus teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Doelpunt Olympiakos Piraeus Doelpunt Y. El Arabi met assist van P. Biel Olympiakos Piraeus 0-1
28' Gele kaart Olympiakos Piraeus Gele kaart voor Y. MVila Olympiakos Piraeus
39' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel O. Reabciuk voor G. Rodrigues Olympiakos Piraeus
63' Wissel SC Freiburg Wissel M. Eggestein voor Y. Keitel SC Freiburg
63' Wissel SC Freiburg Wissel N. Weisshaupt voor R. Doan SC Freiburg
63' Wissel SC Freiburg Wissel Jeong Woo-Yeong voor D. Kyereh SC Freiburg
69' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel P. Kunde voor P. Biel Olympiakos Piraeus
72' Wissel SC Freiburg Wissel N. Petersen voor M. Gregoritsch SC Freiburg
77' Wissel SC Freiburg Wissel K. Sildillia voor P. Lienhart SC Freiburg
80' Gele kaart Olympiakos Piraeus Gele kaart voor G. Masouras Olympiakos Piraeus
82' Gele kaart Olympiakos Piraeus Gele kaart voor Y. El Arabi Olympiakos Piraeus
82' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel Hwang Ui-Jo voor Y. El Arabi Olympiakos Piraeus
82' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel M. Valbuena voor G. Masouras Olympiakos Piraeus
82' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel P. Retsos voor M. Vrousai Olympiakos Piraeus
91' Gele kaart Olympiakos Piraeus Gele kaart voor A. Paschalakis Olympiakos Piraeus
93' Doelpunt SC Freiburg Doelpunt L. Kubler met assist van C. Gunter SC Freiburg 1-1
94' Gele kaart Olympiakos Piraeus Gele kaart voor P. Kunde Olympiakos Piraeus
95' Gele kaart Olympiakos Piraeus Gele kaart voor O. Ba Olympiakos Piraeus
97' Tweede gele kaart Olympiakos Piraeus Tweede gele kaart voor O. Ba Olympiakos Piraeus
97' Gele kaart Olympiakos Piraeus Gele kaart voor P. Retsos Olympiakos Piraeus
97' Gele kaart SC Freiburg Gele kaart voor M. Ginter SC Freiburg
Video hoogtepunten en samenvatting Freiburg - Olympiakos Piraeus
Opstellingen Freiburg - Olympiakos Piraeus
De opstellingen van Freiburg en Olympiakos Piraeus zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Freiburg gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Olympiakos Piraeus zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Coach Christian Streich
Coach José Miguel González Martín del Campo
Voorbeschouwing Freiburg - Olympiakos Piraeus

Freiburg en Olympiakos Piraeus spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Kristo Tohver en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Freiburg en Olympiakos Piraeus in de Europa League vond plaats op 15 september 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Freiburg. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Freiburg favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Olympiakos Piraeus slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Freiburg 1
Winst Olympiakos Piraeus 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Freiburg op een 1e positie staat, terwijl we Olympiakos Piraeus terugvinden op de 4e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mistig.